ΚΕΔ: Το σύστημα πλημμύρα


Αγωνιστικά πλάνα δεν υπάρχουν στις ομάδες, υπάρχουν και στην διαιτησία! Αναφερόμαστε στα γνωστά κολπάκια της απερχόμενης ΚΕΔ για να φαίνεται ότι και καλά τιμωρεί έναν ρέφερι αλλά όταν τον φέρνουν πίσω τον… τρελαίνουν με σερί ορισμών, αρκεί να συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς που θεωρούν ότι επιτελείται έργο στην διαιτησία. 

Αν λάβουμε υπόψη ότι το 2014 ο Ντίτσος (Πρέβεζας) πήρε μόνο έναν ορισμό στο κύπελλο, στο αδιάφορο Απόλλων – ΠΑΟΚ 0-3, επειδή στο Πανθρακικός – ΟΦΗ 1-1 που έγινε στις 6 Οκτωβρίου 2013 δεν είδε ότι ο Μακρής σκόραρε με το χέρι, τότε ο Θάνος (Γρεβενών) θα έπρεπε να είχε παραδώσει την σφυρίχτρα του μετά το ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-0, όπου το σκορ είναι μαγική εικόνα και υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. 

Το ματς αυτό έγινε στις 22 Δεκεμβρίου 2013, ο Θάνος ορίστηκε ξανά στις 29 Ιανουαρίου 2014 στο κύπελλο (ΟΦΗ-Πανιώνιος 2-0) και από τότε πήρε άλλους οκτώ ορισμούς. Μακάρι όλοι οι διαιτητές να τιμωρούνταν το ίδιο!

Να ένας ακόμη λόγος που πρέπει να φύγουν οι περισσότεροι που στελέχωναν την ΚΕΔ. Εννοείται ότι δεν φταίνε οι διαιτητές όταν τους ορίζουν συνεχώς...