Λίστα με τρεις ξένους έχει ο Σαρρής

Πολλές, αν όχι 100 %, είναι οι πιθανότητες η ΕΠΟ να προσλάβει ξένο παράγοντα της διαιτησίας προκειμένου να κάνει τους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής έχει στα χέρια του λίστα που εστάλη από την ΟΥΕΦΑ και έχει προχωρήσει σε σχετικές επαφές.

Η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει "βαριά" ονόματα της διαιτησίας από το εξωτερικό. Είναι ένας Ιταλός, ένας Σκοτσέζος και ένας Ισπανός. Ο Σαρρής θα παρουσιάσει τις προτάσεις στο ΔΣ της ΕΠΟ που γίνεται την Τετάρτη και αναμένεται να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Ολα δείχνουν ότι ο αρχιδιαιτητής, δηλαδή ο παράγοντας που θα κάνει τους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας, θα είναι ξένος, παρά τις γκρίνιες κάποιων ομάδων (Λεβαδειακός, Καλλονή, Ξάνθη κτλ) της κατηγορίας για το οικονομικό. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θέλει ξένο στην Σούπερ Λίγκα για να σταματήσουν οι ανακοινώσεις των ομάδων που ψάχνουν άλλοθι, το βρίσκουν στην διαιτησία αν και οι λόγοι είναι αγωνιστικοί, και τα βάζουν με την ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πηγές, ο Σαρρής δέχεται πολλές εισηγήσεις από άλλους παράγοντες της ΕΠΟ να φύγει ο Μπριάκος από αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ. Για την θέση αυτή, "παίζει" το όνομα του Γιώργου Μπίκα.