Μονόδρομος ήταν ο ξένος

Ανένδοτος ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Δεν συζητάει το ενδεχόμενο να αναλάβει Ελληνας τους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας, παρότι η διοργανώτρια έψαχνε να βρει κάποιον κοινής αποδοχής. Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας, στη ΓΣ των μελών της την 6η Ιουλίου, είχε τοποθετηθεί, λέγοντας ότι θέλει να είναι ξένος το μέλος της ΚΕΔ που θα κάνει τους ορισμούς της κατηγορίας που για να καταλαβαίνει και ο κόσμος εμείς αποκαλούμε αρχιδιαιτητή.  


Βάσει των όσων διέρρεαν από το Πάρκο Γουδί, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΕΠΟ, ακόμη και Ελληνα να πρότεινε η Σούπερ Λίγκα, για την ομοσπονδία ο ξένος που ως μέλος της ΚΕΔ θα έκανε τους ορισμούς ήταν μονόδρομος. Μάλιστα στις αρχές της εβδομάδας, η ομοσπονδία είχε στείλει τελεσίγραφο και... φωτογράφιζε ότι θα έπαιρνε μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ όπως είναι ο Χιού Ντάλας.

Τελικά βγήκε σε καλό στις διοργανώτριες η πρόσληψη του Ντάλας. Ηταν να πληρώσουν το μέλος της ΚΕΔ που θα έκανε τους ορισμούς σε Σούπερ Λίγκα και Φούτμπολ Λιγκ, αντίστοιχα, όμως ανέλαβε η ΕΠΟ την αμοιβή του Σκοτσέζου.