Εχουν θητεύσει στην ΚΕΔ Σωμαρακάκης, Γκρούτσης

Αντί του Μπριάκου, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Καραμελίδης εισηγήθηκε αναπληρωτής πρόεδρος να είναι ο Δημήτρης Καλύβας, ο οποίος προβιβάζεται από απλό μέλος. Νέα πρόσωπα στην ΚΕΔ είναι ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών), ο οποίος είχε θητεύσει στο παρελθόν, συγκεκριμένα πρόπερσι, ως πάρεδρο μέλος, και ο Δημήτρης Γκρούτσης (Κορίνθου), ο οποίος είχε θητεύσει στην ΚΕΔ του Ψυχομάνη.

Παρελθόν από την ΚΕΔ αποτελούν ο Κορίνθιος Γιώργος Δούρος και ο Πειραιώτης Γιάννης Τσαχειλίδης. Επειδή πλέον τα μέλη από πέντε έγιναν έξι, θα περικοπούν οι αμοιβές του αναπληρωτή προέδρου και των δυο Ελληνων παραγόντων της διαιτησίας, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση για το ταμείο της ΕΠΟ. Από 4.500 ευρώ θα παίρνουν 3.500.

Κανένας ρέφερι, βοηθός, παρατηρητής δεν φεύγει, κανένας δεν ανεβαίνει! Οι πίνακες όλων των κατηγοριών (Σούπερ Λιγκ, Φουτμπολ Λιγκ και Γ’ Εθνική) θα παραμείνουν ως έχουν, μέχρι το Δεκέμβριο – Ιανουάριο, ώστε να διαμορφώσει άποψη ο Χιου Ντάλας και μετά να γίνουν οι αξιολογήσεις. Θα τοποθετηθούν μόνο όσοι έδωσαν εξετάσεις για πρώτη φορά.