Στον... αέρα η χορηγία του ΟΠΑΠ για την Εθνική

***ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
***ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ



Κάθε μέρα που περνά μειώνονται και οι πιθανότητες να συνεχιστεί η συνεργασία του ΟΠΑΠ με την ΕΠΟ. Ηδη έπρεπε η συμφωνία να είχε κλείσει εφόσον από τον οργανισμό ήθελαν να παραμείνει η εταιρία μέγας χορηγός της Εθνικής. Για την συγκεκριμένη χορηγία σύμφωνα με πληροφορίες η ΟΠΑΠ ΑΕ είχε καταβάλει ποσό ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε έγκαιρα τον ΟΠΑΠ προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Ωστόσο δεν υπήρξε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση και πριν από μερικές μέρες απέστειλε επιστολή, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει ότι η υπόθεση έχει καθυστερήσει αρκετά και πως αν συνεχιστεί αυτό θα αναζητήσουν χορηγό μεταξύ των διαδικτυακών στοιχηματικών εταιριών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Στην ΕΠΟ θεωρούν ότι μπορούν να ρίξουν αυτό το… κάστρο, καθώς ποτέ στο παρελθόν άλλη εταιρία τυχερών παιχνιδιών, πλην ΟΠΑΠ, δεν έχει διαφημιστεί στο ποδόσφαιρο. Ιδωμεν.

Πάντως, η ομοσπονδία δείχνει διατεθειμένη να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια. Παράλληλα ο ΟΠΑΠ είναι και χορηγός στα πρωταθλήματα υποδομής που διοργανώνονται από την ομοσπονδία αλλά ούτε αυτό το θέμα έχει προχωρήσει.

Στο Πάρκο Γουδί, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΕΠΟ, κάνουν διάφορους συνειρμούς αναφορικά με την περίπτωση της χορηγίας της ΟΠΑΠ ΑΕ. Όμως, επειδή το θέμα εκκρεμεί είναι νωρίς για συμπεράσματα ενώ δίνουν ελάχιστες πιθανότητες να αλλάξει αυτό, καθώς ο οργανισμός δεν έχει απαντήσει στις επιστολές της ομοσπονδίας.

Τα πράγματα με τους άλλους βασικούς χορηγούς δείχνουν καλύτερα. Με την Τράπεζα Πειραιώς και την AMSTEL συνεχίζεται η συνεργασία της ΕΠΟ. Επίσης, λήγει η συνεργασία με την Vodafone, για αυτήν δεν ανησυχούν και κάποιοι υποψιάζονται ότι μπορεί να πάρει την θέση του ΟΠΑΠ και από χρυσός χορηγός να γίνει μέγας. Εκτός αν ήδη έχουν βρει άλλη στοιχηματική εταιρία.

Εν αναμονή των εξελίξεων που αναμένεται να είναι άμεσες. Ο λόγος είναι ότι ο χρόνος πιέζει, δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις της Εθνικής για την προκριματική φάση του Euro 2016 ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.