Μια από τα ίδια ο ΠΑΟΚ

***Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
***ΟΜΩΣ Ο ΝΤΑΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ.

Την… τακτική του Παναθηναϊκού «αντιγράφει» ο ΠΑΟΚ αναφορικά με τους ορισμούς των διαιτητών. Ετσι μετά την ανακοίνωση που είχε βγάλει για τον Κομίνη (Θεσπρωτίας) πριν από το ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας με την Καλλονή, έκανε ανάρτηση στο Facebook για τον ορισμό του Καλογερόπουλου (Αθηνών) στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Μετά τον Κομίνη στην πρεμιέρα, η ΚΕΔ/ΕΠΟ στέλνει τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο (Αθηνών) να σφυρίξει αγώνα του ΠΑΟΚ. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον διαιτητή του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου της περασμένης περιόδου (ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ 2-1), να διευθύνει την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής Πλατανιάς - ΠΑΟΚ.
Βοηθοί του ο Χρήστος Ακρίβος Αθηνών) και Γιάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), τέταρτος ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Μπερσής (Αρκαδίας)».

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης που οι ομάδες βγάζουν ανακοινώσεις πριν από τους αγώνες αλλά για την ΕΠΟ πέρα βρέχει. Μόνο που τώρα αρχιδιαιτητής ανέλαβε ο Ντάλας, νούμερο 2 της Επιτροπής Διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ και φυσικά αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Ακόμη στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τίτλο μετά τον Κομίνη, Καλογερόπουλος, αναφέρει: "Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Πλατανιάς-ΠΑΟΚ σε… dejavu της προηγούμενης σεζόν, όπου και πάλι ήταν ο “άρχοντας” της αναμέτρησης στο γήπεδο των Περιβολίων (ήττα με 2-1 για τον ΠΑΟΚ). Οι φίλαθλοι τον θυμούνται κυρίως από τη διαιτησία του στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2013/14 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1, όταν και απέβαλε μόνο τον Στοχ και άφησε στο ματς Βαλντές και Φουστέρ για το ίδιο παράπτωμα.

Ο Καλογερόπουλος (συνδέσμου Αθηνών) ντεμπουτάρισε στις 6.2.2010 στην SuperLeague, ενώ έχει επίσης “σφυρίξει” τον ΠΑΟΚ στα δυο ματς με τη Δόξα Δράμας τη σεζόν 2011-12 (δυο νίκες με 2-0 για τον Δικέφαλο), το Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-1 της σεζόν 2012-13.

Βοηθοί του στην αναμέτρηση της Κυριακής θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος και Γιάννης Τουμπακάρης (αμφότεροι συνδέσμου Αθηνών), 4ος ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) και παρατηρητής της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μπερσής (συνδέσμου Αρκαδίας)".

Δεν θα είναι έκπληξη αν ο ΠΑΟΚ βγάλει και περιοδικό - φάντασμα όπως ο ΠΑΟ.