Σούπερ απαράδεκτος ο Παππάς

***ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ).

***ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ.

***ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΡΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ"

***Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ, ΟΜΩΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ 2-3 ΜΑΤΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ…

***ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ: ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ!!!




«Όταν ο διαιτητής δεν σου δίνει και μερικά πράγματα μέσα στο παιχνίδι, δεν μιλάμε τόσο για διαιτησία. Αν ρωτήσετε εμένα, εγώ είδα δύο φάσεις πέναλτι, αλλά πιστεύω πως δεν φταίει αυτό για το παιχνίδι». Από την στιγμή που ο Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) ανάγκασε μέχρι και τον ήρεμο Μίτσελ να μιλήσει για την απαράδεκτη διαιτησία του σημαίνει πως ο ρέφερι ήταν σούπερ απαράδεκτος, άσχετα αν ο Ισπανός πρόσθεσε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή (1-1 με τον Παναιτωλικό). Αλλωστε ο μη καταλογισμός δυο πέναλτι δεν αποτελεί… λεπτομέρεια για ένα ματς.
Σε καμία περίπτωση ο 36χρονος ρέφερι δεν δικαιολόγησε το σήμα του διεθνή που έχει στο τσεπάκι του. Αλλωστε δεν πείθει ούτε στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, για αυτό και ορίζεται 2-3 φορές τον χρόνο, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι οι υπόλοιποι διεθνείς (Σιδηρόπουλος, Κουκουλάκης, Σπάθας) δεν τον παίρνουν στην διαιτητική ομάδα, όταν ορίζονται στο εξωτερικό.
Χρειάζεται να γεμίσουμε έναν τόμο εγκυκλοπαίδειας για τα απίστευτα, έως απίθανα, λάθη που έκανε ο Παππάς στο Αγρίνιο. Ξεκινάμε με τα δυο πέναλτι, για τα οποία φωνάζει και ο Μίτσελ, καθώς στο 66’ ο Κουτρουμάνος πάει …καροτσάκι τον Μαζουάκου, τον έβγαλε από την πορεία του, τον χτύπησε και στο πρόσωπο, ενώ μετά στη φάση μπήκε και ο Κούσας και τον έριξε κάτω! Επίσης, στο 82’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσόρι, ο Γοδόι έριξε κάτω με κεφαλοκλείδωμα τον Κασάμι. Ο ορισμός της αντιαθλητικής ενέργειας. Σημειώνουμε ότι το φάουλ έχει εκτελεστεί, επειδή αλλιώς ο Παππάς θα σταματούσε το παιχνίδι για να δείξει κίτρινη στο παίκτη του Παναιτωλικού!
Ο Παππάς, επηρεάστηκε από τις αποδοκιμασίες της κερκίδας του Παναιτωλικού και από τις γκρίνιες των παικτών του, επιτρέποντας το σκληρό παιχνίδι. Χαρακτηριστική απόδειξη ότι ο Μανιάτης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 75’, στο 76’ βγήκε και ο Εντιγκά επειδή χτύπησε στο κεφάλι του και είχε και πρόβλημα στο πόδι.
Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν το γκολ στο διάστημα (79’) που έπαιζαν με δέκα παίκτες, επειδή ο Μίτσελ είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές. Ο Κογκολέζος επέστρεψε στο 82’ αλλά άντεξε μέχρι το 84’ και ο Ολυμπιακός συνέχισε με δέκα παίκτες μέχρι το 96’. Στο μεταξύ είχε τραυματιστεί και ο Τσόρι που συνέχισε, κουτσαίνοντας! «Οι τραυματισμοί τα λένε όλα», είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ομάρ Ελαμπντελαουί για τον σούπερ απαράδεκτο Παππά.
Παρά τις καθυστερήσεις από τους πολλούς τραυματισμούς (τουλάχιστον τέσσερις) και τις αλλαγές, ο Παππάς έδειξε μόνο πέντε λεπτά και έληξε το ματς περίπου στο 96’. Όμως, μετά το 89’ δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο! Υπήρξαν κοκορομαχίες, πτώσεις παικτών του Παναιτωλικού, έγινε κυριολεκτικά το έλα να δεις, με τον Παππά να ανέχεται όλη αυτή την κατάσταση και γενικά να αποδεικνύει ότι από πολύ ώρα νωρίτερα είχε χάσει τον έλεγχο του αγώνα. Περισσότερο έμοιαζε με… τροχονόμο, παρά με διαιτητή, αφού μόνο κουνούσε τα χέρια του. Οσοι είδαν το ματς γνωρίζουν ότι αυτό που έγινε στις καθυστερήσεις δεν περιγράφεται!
Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή της μπάλας ήταν 61% υπέρ του Ολυμπιακού και ο Παππάς είχε δώσει οκτώ φάουλ σε βάρος των «ερυθρολεύκων» και επτά σε βάρος του Παναιτωλικού! Αγνωστο πως το… κατάφερε αυτό. Εδώ, η …επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.
Ο Παππάς έπρεπε να βγάλει τις πρώτες κάρτες στο 9’ (στο Μαρτίνες για έντονη διαμαρτυρία στο βοηθό), στο 12’ (Γοδόι ζητά να δείξει κάρτα σε αντίπαλο, όμως αυτό με βάση τον κανονισμό είναι κίτρινη στον ίδιο) και στο 20’ (περνά απαρατήρητο σκληρό φάουλ του Κάπελ στον Ελαμπντελαουϊ) και την έβγαλε στο 26’ (Μαλεζάς). Το ίδιο έκανε και στο δεύτερο ημίχρονο αφού δεν έκανε ούτε παρατηρήσεις για τα σκληρά φάουλ που γίνονταν και στο β’ 45λεπτο «θυμήθηκε» να δείξει κάρτα στον Κ. Μαρτίνες στο 73’! Αρκετοί θα πρέπει να συμπέραναν ότι τις είχε ξεχάσει στα αποδυτήρια!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΔΩ