Με ποιο δικαίωμα πήγε ο Φύσσας στα αποδυτήρια;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο κ. ΚΟΡΕΑΣ;




Ντόρο μεγάλο έκαναν από τον Παναθηναϊκό για την είσοδο του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ Τάκη Φύσσα στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τη λήξη του αγώνα των «πρασίνων» με το Λεβαδειακό. Ομως, δεν ξέρουν ότι αυτό απαγορεύεται από τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου ενώ κανονικά πρέπει ο... εισβολέας να κληθεί να δώσει εξηγήσεις και στην τακτική δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ιστοσελίδων «ο Φύσσας έσπευσε να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις του διαιτητή, Δημήτρη Θάνου και το έκανε, όπως αναφέρουν, με …ιδιαίτερα οργισμένο ύφος. Απαράδεκτα τόσο το τελευταίο, όσο και ο τρόπος (σ.σ. οργισμένο ύφος) που φέρεται να μίλησε στον διαιτητή.

«Εσύ είσαι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα. Όλη η Ελλάδα είδε το πέναλτι (σ.σ. στον Μπεργκ) εκτός από σένα. Είναι πρεμιέρα και θέλαμε να σας αντιμετωπίσουμε με καλό μάτι, αλλά εσείς μας αναγκάζετε να ασχολούμαστε μαζί σας», τόνισε ο Φύσσας, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, σε έντονο ύφος στον ρέφερι της ΕΠΣ Γρεβενών.

Γνωστά πράγματα αυτά. Όμως, ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Κορέας τα βλέπει ή ασχολήθηκε μόνο μια φορά με τέτοιου είδους θέμα, το οποίο εκτός των άλλων, την προηγούμενη φορά δεν υπήρχε καν απειλή; Με βάση τα δημοσιεύματα γίνεται αντιληπτό ότι ο Φύσσας δεν ήταν και τόσο… ήρεμος. 

Αρα; Δεν πρέπει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟ να κληθεί από την τακτική δικαιοσύνη για να δώσει εξηγήσεις και για το ύφος του, και για όσα είπε;

Παράλληλα ο Τάκης Φύσσας παραβίασε και το νέο ΚΑΠ αφού υπάρχει απαγόρευση και δεν επιτρέπεται σε κανέναν, ούτε σε παίκτες, να πλησιάζει τα αποδυτήρια των διαιτητών. Μάλιστα προβλέπονται και συγεκριμένες ποινές.

Ο διαιτητής του ματς Λεβαδειακός – ΠΑΟ 1-1 Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) έγραψε τα παραπάνω στο φύλλο αγώνα;

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΠ