Της... λογικής το κάγκελο!



Ξεπέρασαν κάθε λογική στην ΚΕΔ με τους ορισμούς κυπέλλου. Το... γκολ στη λογική έχει σχέση με τον ορισμό του Σελίμου (Λακωνίας) στο παιχνίδι Αχαρναϊκός - Φωστήρας 0-0, το οποίο έγινε την Παρασκευή 29/08. Ο ρέφερι (καλώς ορίστηκε) και ο ένας βοηθός (Παλαμίδας) ήταν από τη Λακωνία και ο άλλος από την Κόρινθο (Κωνσταντόπουλος). Μέχρι εδώ όλα καλά, έλα όμως που ο παρατηρητής είναι από την γειτονική Μεσσηνία (Κότσαρης)!!! 

Αντίθετα στο ματς Καλλιθέα - Απόλλων (1-1) έφεραν παρατηρητή από την ΕΠΣ Λασιθίου (Παπαδάκης) για να κρίνει τον Αθηναίο Ευαγγέλου!!!

Σε κανένα άλλο παιχνίδι, πλην του Αχαρναϊκός - Φωστήρας 0-0 δεν έβαλαν παρατηρητή από γειτονικό νομό. Γιατί δεν το έκαναν και σε άλλα παιχνίδια; 

Χώρια που η ΚΕΔ μπορούσε να κάνει οικονομία στους γηπεδούχους, βάζοντας παρατηρητή από κάποια ΕΠΣ του Λεκανοπεδίου. Δεν είναι κρυφό ότι όλες οι περισσότερες ομάδες (σ.σ. αυτό ισχύει και για το ματς της Καλλιθέας) της Φούτμπολ Λιγκ αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και δεν ξέρουν αν θα βγάλουν τη χρονιά.

Κάθε απάντηση δεκτή.