«Κύριοι, σας περιμένουμε για... στόχους», λένε στους ρέφερι

***ΟΣΟ Η ΕΠΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑ... ΤΡΕΜΕΙ ΟΤΑΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΠΑΟΚ.

***ΤΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... ΛΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΦΕΡΙ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ.

***ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΑΥΤΟ;


Για πρώτη φορά μετά από καιρό έγιναν ταυτόχρονα λάθη και σε ματς του Ολυμπιακού, όπως και σε ματς του Παναθηναϊκού και σε ματς του ΠΑΟΚ… Πρέπει να πέρασε πολύς καιρός από τότε που είχε να συμβεί αυτό.

Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε από τον Δασκαλόπουλο, καθώς ο Κορίνθιος δεν έδωσε πέναλτι στο Ντομίνγκες στο 79’ και το 3-1 από το 4-1 έχει μεγάλη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός στην… τελική δεν αδικήθηκε, ενώ δεν ξέρουμε αν θα έβαζαν το πέναλτι (για το οποίο φωνάζουν) του Μπεργκ, όμως πήρε ένα άλλο που δεν ήταν από τον Θάνο. Ο Κομίνης δεν απέβαλε τον Σπυρόπουλο στο πρώτο μισάωρο με την Καλλονή και ο ΠΑΟΚ φωναζε για αποβολή του Περέιρα στο 87’. 

Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θέλουν να βγουν και από πάνω και είναι κανόνας πως όποιος «σηκώνει» το θέμα της διαιτησίας μετά από ένα ματς, που δεν μπορούσε να πάρει τίποτα περισσότερο από αυτό που πήρε (στις προκείμενες περιπτώσεις ισοπαλίες που θεωρήθηκαν δίκαιες), τότε προσβλέπει στο επόμενο.

«Κύριοι, σας περιμένουμε για... στόχους», λένε στους ρέφερι. Την πρώτη αγωνιστική είδαμε έμπειρους διαιτητές (από τέσσερα χρόνια ο καθένας στην Λίγκα) να κάνουν λάθη αλλά οι «γνωστοί άγνωστοι» τα πήραν και τα «τούμπαραν» όπως ήθελαν.