Αφήστε τους ορισμούς και πιάστε τα κλαρίνα

***ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
***Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
***ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΟΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗ «ΒΡΟΧΗ» ΛΑΘΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.
***ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΑΝΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΩΛΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ;
***ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΟΗΘΟΙ.




«Φούσκα» ήταν τελικά η επίσκεψη του Ντάλας στην Ελλάδα. Ολοι περίμεναν κάτι διαφορετικό στους ορισμούς της 5ης αγωνιστικής, να δει ο Σκοτσέζος κάποια πράγματα που έχουν σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. Φαίνεται πως ο Ντάλας απλά ήλθε, είδε και απείλθε, καθώς το… γλέντι συνεχίζεται. Για αυτό πρέπει να πιάσουμε τα κλαρίνα προκειμένου να γιορτάσουμε το γεγονός ότι τίποτα δεν άλλαξε.
Το… ρεσιτάλ συνεχίζεται. Αντε τώρα να πείσει ο Σκοτσέζος ότι ακούει γκάιντα και όχι κλαρίνο, ένα από τα παραδοσιακά όργανα της Ελλάδας.
Αυτός που κάνει τους ορισμούς ξέρει πολύ καλά τι γίνεται. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Ξέρει πολύ καλά να εκθέτει τον Ντάλας.
1)Εβαλε στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός τον τραπεζικό υπάλληλο και διεθνή Σταύρο Τριτσώνη (Αθηνών) έναν ρέφερι που αδικεί τους «ερυθρόλευκους».
2)Ο ξενοδόχος Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) ορίστηκε ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, όπου στις 22/12/13 είχε κάνει «βροχή» λαθών υπέρ του ΠΑΟΚ, προκαλώντας την οργή του προέδρου του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη. Υπάρχει ή όχι λόγος που ο Θάνος έπρεπε να δηλώσει κώλυμα από τα ματς του ΠΑΟΚ; Μετά το προαναφερόμενο ματς στην Τούμπα, ο Θάνος διαιτήτευσε και Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1.
3) Μονίμως παίζουν οι ίδιοι βοηθοί. Πότε θα βγάλει συμπεράσματα ο Ντάλας.