«Κουρέλι» ο κανονισμός

***ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΟΜΠΥΛΙΑ.

***ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ.

***ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΣ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΝΤΑΛΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΟΜΠΥΛΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ.

***ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΞΗΣ, ΤΟΠΟΥΖΗΣ ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΕΣΤ.


Πέρα βρέχει για αυτόν που κάνει τους ορισμούς, ελάχιστοι πρέπει να πιστεύουν ότι είναι ο Χιού Ντάλας, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η Χρύσα Κουρομπύλια, η οποία δεν έβγαλε το ανδρικό αγωνιστικό τεστ και δεν έπρεπε να οριστεί βοηθός στο Καλλονή – Παναθηναϊκός. 

Ο κανονισμός είναι σαφής, ό,τι δεν ορίζεται όποιος δεν περνάει τα τεστ και δεν υπάρχει θέμα ερμηνείας. Αναμφίβολα η Κουρομπύλια ως διεθνής βοηθός έτρεξε τα αγωνιστικά τεστ της ΟΥΕΦΑ αλλά τα γυναικεία, όπου ως γνωστόν τα όρια είναι διαφορετικά. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες ρέφερι οι οποίες δεν βγάζουν το ανδρικό τεστ και σφυρίζουν μόνο στα γυναικεία πρωταθλήματα.

Ο κανονισμός δεν λέει ότι ορίζεται αυτός που θα βγάλει τα τεστ. Με αυτή την λογική ας σφυρίξουν και οι Τοπούζης (Θράκης), Κάμπαξης (Εύβοιας), καθώς και αυτοί θα τα βγάλουν.
Η καλύτερα ας καταργήσουν τους κανονισμούς αφού σε τελική ανάλυση κάνουν ό,τι θέλουν. Τέτοιες ερμηνείες στους κανονισμούς παραπέμπουν στον Thanos, εκτός και αν ο Ντάλας έχει τις ίδιες απόψεις. Αν ναι, τότε ας ορίσει την Κουρομπύλια, είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναμφίβολα η Κουρομπύλια είναι καλή βοηθός και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Όμως, ο κανονισμός είναι κανονισμός…