Με την ανοχή του Σαρρή διαλύεται η ελληνική διαιτησία

***ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;
***ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ;


***ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ 15 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ "ΕΦΑΓΕ" Ο ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΟ.
***Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ... ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.


Πρέπει να προλάβουν όσο είναι νωρίς. Ηδη αρκετές ενώσεις άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι με την αλλαγή στα όρια ηλικίας (35 έτη από 37 στη Σούπερ Λίγκα, 33 από 35 στην Φούτμπολ Λιγκ, 31 από 33 στη Γ’ Εθνική και του χρόνου αλλά δυο κάτω) αρχίζουν να ξεμένουν από διαιτητές, επειδή αρκετοί κρέμασαν είτε τις σφυρίχτρες, είτε τις σημαίες τους, αγανακτισμένοι και από τη στάση των ενώσεων που δεν φρόντισαν να μπλοκάρουν τη διάταξη. Μόνη ελπίδα πλέον να μην χαμηλώσουν περισσότερο τα όρια.
Φυσικά η καραμέλα της ΟΥΕΦΑ δεν υπάρχει. Αν υπήρχε έγγραφο θα το είχαν δώσει στη δημοσιότητα.
Παράλληλα με τις επιλογές των προηγούμενων ετών είναι ξεκάθαρο ότι επιβάλλεται να γίνει ανανέωση στον πίνακα των διεθνών, επειδή υπάρχει κίνδυνος να χαθεί θέση διεθνή είτε επειδή κάποιος δεν έχει δικαίωμα να ανέβει κατηγορία, είτε επειδή κάποιος το Δεκέμβριο, με την αναδιάρθρωση των πινάκων, θα μείνει εκτός, άρα δεν θα μπορεί να σφυρίζει εκτός συνόρων. Τονίζουμε ότι πέρσι η ΕΠΟ έχασε θέση στον πίνακα των διεθνών γυναικών διαιτητών.
Πως είναι δυνατόν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής να έχει δεχθεί μέχρι τώρα όλες τις εισηγήσεις του τέως προέδρου της ΚΕΔ, του Μπριάκου, είτε όλης της ΚΕΔ; Κάποια θέματα (σ.σ. όρια ηλικίας) έπρεπε να έρθουν σε συζήτηση στο ΔΣ και όχι να περάσουν, με τις ενώσεις να παραδέχονται ότι δεν πήραν χαμπάρι τι ψήφισαν;

Δηλαδή η ΟΥΕΦΑ θέλει η Ελλάδα να ξεμείνει από διαιτητές; Μήπως ο Σαρρής θέλει να φύγει από την ΕΠΟ και δεν τον ενδιαφέρει που σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν διαιτητές; Ως πρόεδρος της ΚΕΔ ήταν απόλυτα πετυχημένος, άρα γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των ενώσεων και της ελληνικής διαιτησίας. Μετά τι άλλαξε;