Γιατί πρέπει να... ξηλώσουν κάποιους διεθνείς

***ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ.

***ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΒΟΗΘΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;




Οπως σε εθνικό επίπεδο, έτσι και ο πίνακας της ΟΥΕΦΑ χωρίζεται σε κατηγορίες που είναι οι εξής: Ελίτ, πρώτη, δεύτερη, τρίτη. Ανάλογη είναι και η δυσκολία των αγώνων.

Πάμε λοιπόν στις αποδείξεις:

Θανάσης Γιάχος (Χίου): Ετών 38, είναι στην τρίτη κατηγορία. Το όριο ανόδου στην επόμενη κατηγορία είναι τα 37 έτη. Μόνο αν το θέλει ο Ντάλας, μπορεί κάτι να γίνει.

Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών): Ετών 37, άρα η τελευταία του ευκαιρία για να ανέβει στην πρώτη κατηγορία είναι το Δεκέμβριο. Όμως, είναι διεθνείς από το 2010 και αν ήταν να κάνει το άλμα δεν θα το είχε κάνει;

Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου): Ετών 39. Είναι στην πρώτη κατηγορία και σφυρίζει στους ομίλους του Γιουρόπα. Εννοείται ότι είναι σε καλύτερη θέση από τους Γιάχο, Τριτσώνη. Αν το Δεκέμβριο δεν ανέβει στην ελίτ, χάνει το τρένο. Όμως, στην ελίτ θα ανέβει ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος σφυρίζει ήδη στους ομίλους του Τσάμπονς Λιγκ! Επιπλέον ο Κουκουλάκης είναι διεθνής αλλά δεν σφυρίζει σε ντέρμπι.

Ανδρέας Παππάς (Αθηνών): Ετών 36. Είναι στην τρίτη κατηγορία και έγινε διεθνής το 2013. Με βάση την ηλικία του θα πρέπει μέχρι του χρόνου να ανέβει στη δεύτερη κατηγορία. Αρα δεν έχει προοπτικές καριέρας.

Δεν λέμε να φύγουν όλοι οι προαναφερόμενοι. Αποδεικνύουμε γιατί κάποιοι πρέπει να φύγουν.

Πλην του 35χρονου Σιδηρόπουλου, προοπτικές εξέλιξης στην Ευρώπη έχει και ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος είναι στην δεύτερη κατηγορία της ΟΥΕΦΑ.

*Το καλοκαίρι άδειασε μια θέση λόγω της αποχώρησης του Κάκου.