Παραμένουν εκτός επειδή έτσι θέλουν!

***ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ!




Πλέον υπεύθυνη είναι και η ΕΠΟ και καλό θα είναι να δώσει κάποιες απαντήσεις, επειδή υπάρχουν απορίες! Δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Καραμελίδης να επικαλείται ανύπαρκτη απόφαση του ΔΣ της ομοσπονδίας ό,τι τάχα πρέπει να μείνουν εκτός οι διαιτητές που δεν προτείνονται από τις ενώσεις, να βγαίνουν εκτός πινάκων, επειδή κάποιοι έτσι θέλουν, περίπου 15 διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές και να μην ασχολείται κανείς. Είναι μια απαράδεκτη απόφαση, αν και δεν υπάρχει απόφαση! Μόνο στο Πάρκο Γουδί γίνονται αυτά!!!

Παρόλα αυτά η ΕΠΟ συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή, αν και το θέμα ήταν γνωστό, όμως ο Σαρρής και το υπόλοιπο προεδρείο δεν ασχολήθηκε με την… πρωτοβουλία του Καραμελίδη.

Γιατί ο πρόεδρος της ΚΕΔ προχώρησε σε μια ενέργεια που μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου; Για να σιωπούν και οι υπόλοιποι, μήπως σημαίνει ότι συμφωνούν;

Μεταξύ αυτών που κόπηκαν είναι ο ρέφερι της Φούτμπολ Λιγκ Νίκος Ανούσος (Λακωνίας), παρότι δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα στην κατηγορία του και ήταν και στον πίνακα των υποψηφίων ανόδου, όπως επίσης και παρατηρητής της Φούτμπολ Λιγκ Βασίλης Παμπορίδης, ο οποίος ήταν και πρώην διεθνής διαιτητής.

Αντίθετα στα… μουλωχτά μπήκαν κάποιοι αν και έχουν θέμα με τον κανονισμό. 

Αλλά ποιος κανονισμός;


«Κουρέλι» τον έκαναν για να κάνουν ότι θέλουν!

Χώρια που μέχρι πέρσι οι προτάσεις των ενώσεων δεν ήταν δεσμευτικές. Από φέτος είναι!!!

Φυσικά και το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι πάρθηκε μια απόφαση χάρη σε μια απόφαση που δεν υπάρχει.

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν!!!

Κάθε απάντηση δεκτή...