Εμφάνιση Τεβεκέλη με επίσκεψη στα αποδυτήρια των διαιτητών πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0

***ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ "ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ" ΣΤΟΝ ΘΑΝΟ, ΣΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ!





Μέγα ζήτημα αποτελεί η είσοδος του Μάλαμα Τεβεκέλη στα αποδυτήρια της Τούμπας κυρίως πριν το ματς ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 4-0, ενώ πήγε και μετά την λήξη του. Φαίνεται πως ο σύμβουλος διαιτησίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, για την ακρίβεια του Ιβάν Σαββίδη, «ψήλωσε» εντός της ΠΑΕ, δεδομένου ότι οι σφυρίχτρες πάνε …πρίμα τους Θεσσαλονικείς.

Έτσι το βράδυ της Κυριακής αποφάσισε να κάνει διπλή εμφάνιση! Σύμφωνα με πληροφορίες και πριν αλλά και μετά το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 4-0. Πριν το παιχνίδι ο Τεβεκέλης πήγε για να ευχηθεί καλή ποδοσφαιρική χρονιά στον Θάνο (Γρεβενών) και στους βοηθούς του (Μαγιάννη της ΕΠΣ Αρτας, Αναστόπουλο της ΕΠΣ Αρκαδίας), όπως επίσης και στον τέταρτο Δελφάκη (Αρκαδίας). Αυτή η κίνηση έγινε, αν και βρισκόμαστε στην πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δηλαδή μέχρι το Νοέμβριο ο Τεβεκέλης θα μπαίνει πριν το ματς στα αποδυτήρια για να εύχεται στους διαιτητές καλή ποδοσφαιρική σεζόν και μετά θα εύχεται «καλή χρονιά» για το 2015 μέχρι το Μάρτιο; Δεν λέμε ότι κάνει κάτι κακό, όμως θα εξηγήσουμε παρακάτω γιατί δεν υπάρχουν από κάποιους ίδια μέτρα και σταθμά σε όλα.

Ακόμη ο Μάλαμας Τεβεκέλης, πρώην μέλος της ΚΕΔ και φυσικά πρώην διαιτητής που ανέλαβε παραγοντικό πόστο στον ΠΑΟΚ, δεν παρέλειψε να περάσει και μετά την λήξη του αγώνα για να τοποθετηθεί, λέγοντας: «Μακάρι να τελειώνουν έτσι όλα τα παιχνίδια».

Με αφορμή τα παραπάνω προκύπτουν τα εξής ερωτήματα: Τα βλέπει αυτά ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας; Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιο περιστατικό μετά τη δίωξη που άσκησε εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, επειδή πήγε στο ημίχρονο για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους διαιτητές του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η συγκεκριμένη δίωξη χαρακτηρίστηκε επιλεκτική από νομικούς κύκλους. Σημειώνουμε ότι έχουν γίνει κι άλλα περιστατικά, παρόμοια με του Τεβεκέλη, όμως δεν υπήρξε η ίδια ευαισθησία (για παράδειγμα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας διαμαρτυρόταν για τη διαιτησία σε ημίχρονο αγώνα).


Συνεχίζουμε και με άλλο παρασκήνιο από την Τούμπα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αγγελος Αναστασιάδης έδωσε συγχαρητήρια στον Θάνο για την απόδοσή του τονίζοντας: «Εμένα με ενδιαφέρει φέτος να μην ασχολούνται οι ποδοσφαιριστές με τη διαιτησία, Να παίζουν μόνο ποδόσφαιρο. Τους το έχω τονίσει επανειλημμένως». 

Να ληφθεί υπόψη ότι ο Αναστασιάδης που στο παρελθόν έβαλε κατά της διαιτησίας αυτά τα λέει επειδή νίκησε ο ΠΑΟΚ. Θα έλεγε τα ίδια αν η ομάδα του δεν κατάφερνε να επικρατήσει επί του ΟΦΗ. Ευχές για καλή ποδοσφαιρική χρονιά έδωσαν στους διαιτητές και από την πλευρά της Κρητικής ομάδας συγκεκριμένα οι Πουλινάκης, Γκατούζο. Ο Πουλινάκης πήγε πριν την προθέρμανση και ο Ιταλός στο τέλος.