Αδικία για Οσκαρ η μη αποβολή του Στιλ από τον Καλογερόπουλο

***ΑΝ ΕΦΗΡΜΟΖΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΜΕΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
***ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΡΕΦΕΡΙ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ".
***ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΜΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.




Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ο διαιτητής είναι για να εφαρμόζει τον κανονισμό. Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έπραξε ο Καλογερόπουλος! Αν στη φάση της πεναλτάρας υπέρ του Μήτρογλου απέβαλε τον Στιλ, τότε θα γινόταν άλλο παιχνίδι.
Ο Παναθηναϊκός θα έμενε με δέκα και το …πούλμαν που έβαλε στο Καραϊσκάκη, άλλωστε δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία, δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξει το σφυροκόπημα του Ολυμπιακού. Αλλωστε απέμεναν 12 λεπτά συν τα επτά των καθυστερήσεων. Ανετα οι «ερυθρόλευκοι» μπορούσαν να βάλουν τουλάχιστον δυο γκολ. Για αυτό ο Στιλ δεν διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτι, ήθελε να γλιτώσει την αποβολή αλλά αυτό είναι… ψιλά γράμματα για κάποιους. Ετσι είδε μόνο κίτρινη.
Όμως, ο Καλογερόπουλος δεν έπραξε το καθήκον του. Αλλωστε δεν φάνηκε πρόθυμος ούτε στο 14’, όταν έπρεπε να βγάλει τη δεύτερη κίτρινη στον Καρέλη. Κι αυτό είναι ψιλά γράμματα για τους γνωστούς – αγνώστους.
Επίσης, στο τέλος έδειξε κίτρινη στο Αφελάι, δήθεν ότι προσπάθησε να κάνει καθυστέρηση. Στον Στιλ που σε κάθε ελεύθερο έκανε τον… χαβά του ούτε μια απλή παρατήρηση δεν έγινε από τον Καλογερόπουλο.