Τραγικός λόγω... καταιγίδας από λάθη υπέρ του ΠΑΟ ο Καλογερόπουλος

***ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΤΥΧΑΙΟ;
***ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΗ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ 14’.
***ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΚΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ ΣΤΟ 18’.
***ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΙΛ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ.
***ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΙΟΡΙΣ ΑΛΛΑ Ο… ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ.
***ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ (ΦΩΤΟ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
***ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΤΙΛ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ Ο ΡΕΦΕΡΙ ΜΟΝΟ ΕΒΛΕΠΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΡΤΑ.
***ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ.



Αλλού για αλλού ήταν ο Καλογερόπουλος στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό. «Ναυάγιο» ήταν ο Αθηναίος ρέφερι, συνέχισε την παράδοση των Παππά και Τριτσώνη (της ίδιας ένωσης), αδικώντας κατάφωρα τον Ολυμπιακό όχι μόνο σε μια αλλά σε πολλές περιπτώσεις. Ο Καλογερόπουλος ήταν τραγικός και έδειξε ανίκανος για ντέρμπι, αφού αρκετές είναι οι περιπτώσεις που έκανε «κουρέλι» τον κανονισμό! Όπως διαπιστώσετε και παρακάτω δεν αναφερόμαστε απλά σε φάλτσα αλλά σε περιπτώσεις που κάνουν… μπαμ.
1)Ο Καλογερόπουλος δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Καρέλη στο 14’ για αγκωνιά στον Μποτία ενώ υπάρχει κι άλλη από παίκτη του Παναθηναϊκού σε βάρος του Κασάμι στο 18’.
2)Δεν έδειξε κόκκινη στον Στιλ στην πεναλτάρα που έκανε στο Μήτρογλου. Όπως βλέπετε στην κάτω φωτό η περίπτωση είναι παρόμοια με την φάση στο ματς Τότεναμ – Αστέρας Τρίπολης 5-1, όπου ο Σλοβάκος διαιτητής Ιβάν Κρούζλιακ έδειξε απευθείας κόκκινη στον Γιορίς, ο οποίος ανέτρεψε τον Τοσκάνη. Δείτε την παρακάτω φωτογραφία για να κάνετε τις συγκρίσεις. Όμως, σε αντίθεση με τον συνάδελφό του ο Καλογερόπουλος έδωσε την εντύπωση ότι έκανε δημόσιες σχέσεις μόνο με κίτρινη.
3)Κατά την εκτέλεση του πέναλτι ο Αθηναίος ρέφερι άφησε τους παίκτες να μπουν μέσα στην περιοχή. Βάση του κανονισμού έπρεπε να διατάξει επανάληψη αλλά… τραλαλά! Δείτε την φωτογραφία που εκθέτει τον Καλογερόπουλο (όπως και η μη αποβολή του Στιλ) στην αρχή του κειμένου.
4)Ο Καλογερόπουλος επέτρεψε στους «πράσινους» να διαμαρτύρονται. Απλά άκουγε λες και άλλος διαιτήτευε το ματς.
5)Υπάρχουν περιπτώσεις που χαρίστηκε στους φιλοξενούμενους για αντιαθλητικά μαρκαρίσματα σε βάρος των «ερυθρολεύκων».
6)Κάθε φορά που ο Στιλ εκτελούσε ελεύθερο έκανε καθυστέρηση. Παρόλα αυτά ο Αθηναίος διαιτητής νόμισε ότι άλλος σφυρίζει το ματς! Όμως, τέτοιες περιπτώσεις είναι ο ορισμός της κάρτας αφού ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ το έκανε συνέχεια.