Ευτυχώς δεν έπεσε ο... Καλατράβα με το πέναλτι που έδωσε ο Βάτσιος στην ΑΕΚ

***ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 1-0, ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ (58').
***ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ (61') ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΟΥΟΡΝΤΕΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ.
***ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΤΣΗΣ ΩΡΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ.
***ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ 81' ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΕΡΙΞΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ.


Πιο ανύπαρκτο πέναλτι δεν υπάρχει από αυτό που καταλόγισε ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) στο ματς κυπέλλου ΑΕΚ - Ηρακλής Ψαχνών 3-0 και πάλι καλά που δεν έπεσε ο... Καλατράβα, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ. Ενώ το σκορ ήταν 1-0, συγκεκριμένα στο 58' ο ρέφερι της Φούτμπολ Λιγκ ανακάλυψε πέναλτι σε πέσιμο του Μπαρμπόσα που είχε αρχίσει να πέφτει χωρίς ο Παληγεώργος να του κάνει κάτι και πριν τον ακουμπήσει με τον ώμο του, καθώς οι δυο παίκτες διεκδικούν τη μπάλα. Η υπόδειξη του Βάτσιου ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, καθώς αρκετοί παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών έπεσαν πάνω του ενώ ο Παληγεώργος αμέσως μετά την υπόδειξη έπιανε το κεφάλι του. Τελικά ο Μπαρμπόσα, ο οποίος έκανε και το θέατρο, έχασε το πέναλτι.
Αμέσως μετά (61') ακολούθησε αποβολή του Γουόρντεν, με απευθείας κόκκινη. Όπως διέρρευσε ο Βάτσιος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο Γκανέζος επιθετικός τον έβρισε. Η τηλεόραση δεν έδειξε τίποτα σχετικό, παρά μόνον τον Γουόρντεν, όταν έφυγε για τα αποδυτήρια. Εκείνο που δείχνει είναι ότι ο Κούτσης ωρύεται και κοιτάζει προς τον Δέλλα (φωτό κάτω).
Επίσης, η τηλεόραση στο 81' έδειξε ότι ο Αραβίδης έριξε σφαλιάρα στο πρόσωπο αντιπάλου του αλλά ο Βάτσιος δεν απέβαλε τον παίκτη της ΑΕΚ.
Ενώ το παιχνίδι είναι στο 0-0, συγκεκριμένα στο 33' ο Βάτσιος δεν έδωσε φάουλ στον Ραπτάκη, στο ύψος της περιοχής της ΑΕΚ, φάουλ που του έκανε ο Γροντής.
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από τον Ηρακλή Ψαχνών, όμως ο Βάτσιος έδειξε ότι είναι κακός διαιτητής.