Ο ορισμός του Σπάθα είναι κακός για τον Ολυμπιακό

***ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ.
***ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ.
***Ο ΣΠΑΘΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΚΑΙ ΑΝ) ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ».
***ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΜΗΝΕΣ.
***ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ 0-2;
***ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΤΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1;



Βγαίνουν τα… μαντεία και φωνάζουν για την επιλογή του Σπάθα να σφυρίξει το ματς Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός. Προσπαθούν να φέρουν τα κάτω πάνω με αοριστολογίες, όμως εμείς έχουμε επιχειρήματα ότι ο ορισμός του Πειραιώτη είναι ο χειρότερος που μπορούσε να γίνει επειδή:
1)Από την αρχή του πρωταθλήματος η διαιτησία πάει κόντρα στους Πειραιώτες.
2)Ξαφνικά μετά από 14 μήνες, το τελευταίο του ματς ήταν στις 25/8/2013 Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1, ο Ντάλας θυμάται να ορίζει τον Σπάθα σε παιχνίδι του Ολυμπιακού.
3)Ο Σπάθας μπαίνει μια φορά, άντε δυο, τον χρόνο σε παιχνίδια του Ολυμπιακού.
4)Θυμάται κανένας τι έγινε στις 02/12/2013, δηλαδή στο ματς της προηγούμενης περιόδου ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-2; Η φάση της βουτιάς του Νέτσιντ στο 81’, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, είναι ξεκάθαρη και το πέναλτι του Σπάθα υπέρ του ΠΑΟΚ ήταν αίσχος. Μόλις ο Μπέριος ακούμπησε τον Τσέχο, καλά καλά δεν τον γαργαλάει, δεν τον μαρκάρει καν, αυτός είχε χάσει τη μπάλα, κάρφωσε το πόδι του στο έδαφος (στο ριπλέι δείχνει ότι πετάγεται και λάσπη!) και …τούμπα!  
5)Μπορεί ο Σπάθας να έχει 14 μήνες να σφυρίξει ματς του Ολυμπιακού, όμως πήγε στην Τρίπολη για το τρέχον πρωτάθλημα, συγκεκριμένα τη 2η αγωνιστική, όταν ο Αστέρας νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό. Ο Πειραιώτης απέβαλε τον Κονέ στο 89’, σε μια διεκδικήση της μπάλας στο κέντρο, ενώ ο Σωτηρόπουλος δεν μέτρησε γκολ του Μιλοσάβλιεφ, καταλογίζοντας οφσάιντ σε βάρος του παίκτη του Λεβαδειακού.