Εκτέθηκε και με τη... βούλα του Ντάλας ο Καλογερόπουλος

***Ο ΣΚΟΤΣΈΖΟΣ ΤΟΝ... ΑΔΕΙΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΙΛ ΕΝΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ...ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ.



Από τη στιγμή που ακόμη και ο Χιού Ντάλας θεωρεί ότι ο Στιλ έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα, αντί για κίτρινη που του έδειξε, σημαίνει ότι ο Καλογερόπουλος… ναυάγησε στο Φάληρο. Αν ο Παναθηναϊκός έμενε με δέκα παίκτες από το 78’, και με το Σίλντενφελντ έξω λόγω τραυματισμού, θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι.
Ο Καλογερόπουλος έκανε κι άλλα λάθη σε βάρος του Ολυμπιακού. Ενα από τα σημαντικά ότι άφηνε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να διαμαρτύρονται με το παραμικρό. Χώρια που έπρεπε να δώσει επανάληψη του πέναλτι από τη στιγμή που μπήκαν παίκτες μέσα στην περιοχή. Ο κανονισμός είναι κανονισμός και οι ρέφερι είναι υποχρεωμένοι να τον εφαρμόζουν. Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια φάση έγινε και στο Τότεναμ – Αστέρας Τρίπολης 5-1 και αποβλήθηκε ο γκολκίπερ της αγγλικής ομάδας.
Επίσης, έπρεπε να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Καρέλη, ο οποίος στο 14’ έριξε αγκωνιά στο Μποτία.
Κάθε φορά που ο Στιλ εκτελούσε ελεύθερο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, καθυστερούσε. Όμως, ο Καλογερόπουλος, ο οποίος επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των «πρασίνων» που δεν μπήκαν καν στην αντίπαλη περιοχή, δεν του έκανε ούτε παρατήρηση ενώ κανονικά έπρεπε να του είχε δείξει κίτρινη από το πρώτο ημίχρονο.

Τα λάθη των διαιτητών είναι λάθη και πρέπει να καταγράφονται, ώστε να μην δημιουργούν κάποιοι εσφαλμένη εικόνα.