Αν η αντιπολίτευση έπειθε θα είχαν βγει νέα πρόσωπα

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ...


Μια κίνηση, δηλαδή η προσφυγή τεσσάρων ξένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν αγωνίζονται πλέον στην Ελλάδα, στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία ζητούν έκπτωση του ΔΣ της ΕΠΟ και διορισμό προσωρινής διοίκησης, δείχνει πολλά και για το πώς έχει η κατάσταση στην αντιπολίτευση. Αν και εκτιμούμε ότι δεν έχει καμία τύχη, επειδή αν είχε η προαναφερόμενη προσφυγή θα είχε κατατεθεί στο παρελθόν και όχι τώρα που η ομοσπονδία μπαίνει σε προεκλογική περίοδο, δεν θα ασχοληθούμε με την ουσία της υπόθεσης, επειδή όλα αυτά είναι αρμοδιότητα της αθλητικής δικαιοσύνης. Όμως, δεν μπορούμε παρά να καταγράψουμε ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες, οι οποίοι είχαν κάνει και πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου, την εποχή (16/5/2013) που είχαν προσφύγει στο Ειρηνοδικείο, προτείνουν 21 πρόσωπα ώστε να διοριστούν προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ.
Ξεπερνάμε ότι μέσα σε αυτά βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Ζήσης Γρηγορίου, ο οποίος προχώρησε σε δημόσια δήλωση και διαχώρισε την θέση του, τονίζοντας ότι φιλοσοφία του είναι να διεκδικεί δημόσια αξιώματα μόνο μέσω εκλογών. Οι παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν ότι αν και στο ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα (Γκαγκάτσης, Χατζηαποστόλου, Σάββας, Τζώρτζογλου, Γραμμένος) δεν υπάρχει νέο… αίμα σε σχέση με το παρελθόν, ειδικότερα με το ψηφοδέλτιο που είχε κατεβάσει ο Γκαγκάτσης στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου 2012. Αν η αντιπολίτευση είχε …ρεύμα δεν θα έκανε επίδειξη ισχύος με προέδρους ποδοσφαιρικών ενώσεων που έφυγαν από την συμπολίτευση; Για να μην το κουράζουμε πολύ, απλά δεν υπάρχουν τέτοιοι.
Για να προτείνει η πλευρά των παικτών τα συγκεκριμένα πρόσωπα για προσωρινή διοίκηση δεν πρόκειται για κίνηση που έχει και άρωμα αντιπολίτευσης; Είναι τυχαίο ότι είχαν κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου; Είναι τυχαίο ότι με την προσφυγή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προτείνονται για προσωρινή διοίκηση πρόσωπα που απάρτιζαν το ψηφοδέλτιο Γκαγκάτση στις προηγούμενες εκλογές;

Δεν αποκλείεται στη συνέχεια οι τέσσερις συγκεκριμένοι παίκτες να καταθέσουν παρόμοιο αίτημα και στην τακτική δικαιοσύνη.