Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να δημοσιοποιούνται οι εκθέσεις των παρατηρητών, ας ρωτήσει την ΟΥΕΦΑ

***ΤΟ... ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔ.
***ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΕΠΙ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΑΛΛΑ... ΑΝΑΨΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ.
Ο,τι τους …καπνίσει θέλουν από τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τη διαιτησία. Για λόγους εντυπώσεων προχωρούν σε κινήσεις άνευ ουσίας είτε σε αιτήματα που είναι κόντρα στον κανονισμό. Φαίνεται πως ο Τεβεκέλης, ο φερόμενος ως σύμβουλος του Σαββίδη, δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις στην διαιτησία. Θα γνώριζε ότι δεν τις επιβάλει η ΕΠΟ αλλά η ΟΥΕΦΑ. Αυτό ισχύει για όλα όσα έχουν σχέση με τη διαιτησία αφού μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει υπογεγραμμένη σύμβαση η οποία επιδοτείται από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.
Αναμφίβολα στον ΠΑΟΚ έχουν δείξει ότι τους ενδιαφέρει μόνο να δημιουργούν εντυπώσεις. Όπως στη Λιβαδειά, όπου νίκησαν 2-1 και προηγήθηκαν με γκολ οφσάιντ που ισοδυναμεί με τεράστιο λάθος του Καμπούρη (Εύβοιας) και για να κάνουν θόρυβο έψαχναν να βρουν αν ο διαιτητής Παππάς σφύριξε κάποιο ανάποδο φάουλ.
Η νέα κίνηση για λόγους εντυπώσεων, πάντα από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφορά στο ό,τι, σύμφωνα πάντα με όσα διαρρέουν, σκέφτονται να καταθέσουν αίτημα στην ΚΕΔ ώστε να δημοσιοποιούνται οι εκθέσεις των παρατηρητών. Κανονικά στην ΟΥΕΦΑ θα πρέπει να το καταθέσουν αφού αυτή απαγορεύει τη δημοσιοποίησή τους!
Αν όμως ο Τεβεκέλης πήγαινε σε σεμινάρια ή παρακολουθούσε τις εξελίξεις θα αντιλαμβάνονταν ότι οι εκθέσεις των παρατηρητών παίζουν μεν τον ρόλο τους, όμως το θέμα είναι τι θα πει η ΚΕΔ. Αντί για τον διαιτητή μπορεί να τιμωρήσει τον παρατηρητή! Αρα το αίτημα του ΠΑΟΚ δεν είναι ουσίας αλλά για δημιουργία εντυπώσεων.