Γράφουν… ιστορία τα διαιτητικά λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ στην Σούπερ Λίγκα

***ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΛΛΟΝΗ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.
***ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
***ΤΟ… ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΣΟ ΠΡΙΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ!
 ***ΣΤΟΥΣ... ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΕΦΕΡΙ!!!
«Φούσκα» είναι ο θόρυβος που ξεσήκωσε ο ΠΑΟΚ για την διαιτησία μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Το… σύστημα που παίζουν εκτός γηπέδων τους βγαίνει και τα θέλουν μονά ζυγά δικά τους. Κατ’ αρχήν ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα από αυτές που πρωταγωνιστούν που έχει στις τάξεις της παλαιό διαιτητή και όχι όποιον κι όποιον αλλά το πρώην μέλος της ΚΕΔ Μάλαμα Τεβεκέλη. Αφού ξεπεράσουμε αυτό θα διαπιστώσουμε ότι οι επιθέσεις για τη διαιτησία κυρίως από τον πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβο Αγγελίδη και τον τεχνικό της ομάδας Αγγελο Αναστασιάδη αποτελούν πρωτοφανή πίεση προς τους ρέφερι παρότι η ομάδα τους ευνοείται σε κάθε παιχνίδι, όπως συνέβη και στη Λιβαδειά.


1η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ – Καλλονή 1-1: Ο Κομίνης έπαιξε 100-0 ΠΑΟΚ αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να νικήσουν. Ιδού λοιπόν οι αποδείξεις:
1)Στο 24’ ο ρέφερι της ΕΠΣ Θεσπρωτίας έκοψε επίθεση του Λεοζίνιο για να δώσει κίτρινη στον Σπυρόπουλο που είχε κάνει φάουλ. Επρεπε να αφήσει αν εξελιχθεί η επίθεση και μετά να δείξει την κάρτα.
2)Στο 30’ ο Σπυρόπουλος, ο οποίος είχε ήδη μια κίτρινη, ανέτρεψε τον Καλτσά. Είναι ο ορισμός του φάουλ και της δεύτερης κίτρινης στον Σπυρόπουλο. Όμως, ο Κομίνης δεν έπραξε τίποτα από τα δυο.
Αυτές οι δυο φάσεις ήταν καθοριστικές. Περισσότερο η δεύτερη περίπτωση, όχι μόνο επειδή υπάρχει φάουλ σε καλή θέση αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ για μια ώρα (και παραπάνω) θα έπαιζε με δέκα παίκτες. Είχε που είχε τα χάλια του, θα γινόταν «μαύρα χάλια»!
Η πλάκα είναι πως στις δηλώσεις του στην τηλεοπτική κάμερα, αμέσως μετά το ματς, ο Αναστασιάδης προσπάθησε να ρίξει  ευθύνες στον Κομίνη αλλά στη συνέντευξη Τύπου δεν ανέφερε κουβέντα.

2η Αγωνιστική
Πλατανιάς – ΠΑΟΚ 0-4: Μην σας ξεγελά το ευρύ σκορ. Ουδείς γνωρίζει τι θα γινόταν όταν το ματς ήταν στο 0-0 αν στην αρχή ο Καλογερόπουλος (Αθηνών) έδινε κάρτες για σκληρά μαρκαρίσματα στους Βίτορ και Τζιόλη. Ο Τζιόλης πήρε την πρώτη κίτρινη στο 77’ αλλά τότε είχε κριθεί το ματς. Ο Καλογερόπουλος έπρεπε να αποβάλει νωρίτερα τον Τετέ του Πλατανιά αλλά και πάλι ισχύει το προηγούμενο, άλλωστε του έδειξε δεύτερη κίτρινη στο 80’. Ο πρώτος βοηθός Κώστας Ακρίβος (Αθηνών) έκανε λάθος στο 19’ που δεν σταμάτησε με οφσάιντ την ευκαιρία του Σαλπιγγίδη. Ο δεύτερος βοηθός Γιάννης Τουμπακάρης (Αθηνών) είχε δυο λάθος υποδείξεις υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
3η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Νίκη Βόλου 3-0: Το τρίτο γκολ μπήκε με ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Κύζας (Δράμας) υπέρ του Αθανασιάδη.
4η Αγωνιστική
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1: Κακώς ο Παναιτωλικός δεν διαμαρτυρήθηκε για τις αποφάσεις του βοηθού Δαμιανού Ευθυμιάδη (Πιερίας), ιδιαίτερα για αυτή του 15’, όταν σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Αλβες. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, καθώς ο παίκτης τους ήταν τετ α τετ με τον Γλύκο. Καλές προϋποθέσεις είχε και η φάση του 28’, όταν και πάλι «έκοψε» το Μορένο. Ετσι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με πέναλτι στο 35'.
5η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προηγήθηκε με γκολ στο 2’ και στο 27’, όμως ο διαιτητής Θάνος (Γρεβενών) δεν απέφυγε τα λάθη. Στο 22’ δεν σφύριξε φάουλ στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, καθώς ο Σκόνδρας έπεσε πάνω του με τα πόδια,στη συνέχεια της φάσης η μπάλα πήγε στο δοκάρι σε σουτ του Μακ και ενώ ο Λόρια ήταν στο έδαφος. Το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ του Μονιάκη, στον οποίο κακώς έδειξε και κίτρινη κάρτα. Στο 17’  ο βοηθός Μαγιάνης (Αρτας) εσφαλμένα δεν σήκωσε την σημαία σε οφσάιντ του Σκόνδρα και άφησε την επίθεση να εξελιχθεί.

7η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1: Μετά το 60’ φάνηκε ότι ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)… έχασε και τα αβγά και τα καλάθια:
1)Στο 65’καταλόγισε φάουλ στον Ναπολεόνι, στο ύψος της περιοχής του ΠΑΟΚ, ενώ ο Κατσικάς είναι αυτός που έβαλε το χέρι του και τράβηξε τον αντίπαλό του. Αν δεν γινόταν αυτό ο Ιταλός θα ξέφευγε από τον αντίπαλό του, βγαίνοντας τετ α τετ με τον Γλύκο.
2)Στο 82’ ο Τάτος πέρασε από αριστερά δυο αντιπάλους του (τον Σκόνδρα και τον Τζανδάρη) έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Ναπολεόνι δεν βρήκε τη μπάλα, επειδή ο Κατσικάς τον έσπρωξε και το έριξε πάνω στον Γλύκο. Το πέναλτι είδαν από τον πάγκο του Ατρομήτου και για αυτό διαμαρτυρήθηκαν.
3) Πολύ μεγάλο λάθος έκανε ο Σιδηρόπουλος και στο 85’, σε μια φάση, μπροστά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, που ο Κάτσε έκανε διαδοχικά φάουλ στους Γεωργίου και Τάτο, δεν καταλόγισε τίποτα. Ετσι ο παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης γλίτωσε την δεύτερη κίτρινη και ο ΠΑΟΚ δεν έμεινε με εννέα παίκτες.
Η φάση του 65' είναι εξίσου σοβαρή με το μη καταλογισμό πέναλτι. Μην την υποτιμάτε επειδή ο Ναπολεόνι είχε όλο το χώρο να σκοράρει, χώρια που ο Κατσικάς έπρεπε να δει και κάρτα. Ολως τυχαίως και τα τρία λάθη είναι υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος δεν βγάζει ανακοινώσεις, όμως την ώρα του αγώνα φώναξαν και μάλιστα πολύ. Σωστά ο Σιδηρόπουλος απέβαλε τον Βίτορ στο 76’ με δεύτερη κίτρινη και είναι η μόνη σωστή απόφαση που πήρε μετά το 60’.
9η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 0-2: Από τη στιγμή που ο Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) δεν έδωσε το φάουλ στον Χαλκιαδάκη στο 6’, όταν δυο αμυντικοί (Κατσιακάς και Ρατς) τον έκαναν… σάντουιτς, σιγά μην έδινε το πέναλτι του Σπυρόπουλου στον Γιουσούφ στο 51’ και όταν το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Επίσης, ο Σαλπιγγίδης έπρεπε να είχε δει την κάρτα από τα πρώτα λεπτά, όταν σε μαρκαρίσματα χρησιμοποίησε το χέρια του. Ο Δημητρόπουλος χάρισε κάρτα (24') και στον Τσανδάρη, ο οποίος φώναξε για φάουλ σε βάρος του. Στο 37' ο ρέφερι καταλόγισε φάουλ σε βάρος του Τζιόλη, ο οποίος κάτι του είπε με ειρωνικό χαμόγελο αλλά και πάλι δεν έβαλε το χέρι στο τσεπάκι του. Αλλη μια ...χαμένη κάρτα σε βάρος του Αθανασιάδη στο 49' σε τράβηγμα της φανέλας του Τζανακάκη. Σιγά μην την έβλεπε ο Κάτσε στο 55' για φάουλ στον Λυκογιάννη. Τις μισές να έδινε πάλι καλά, αλλά οι οδηγίες είναι σαφείς. Διαμαρτυρία = κάρτα.
10η  αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2: Το πιο σοβαρό λάθος του Τριτσώνη είναι ότι οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν μετά από καταλογισμό ανύπαρκτου φάουλ (64’) του Μπούι στον Κάτσε και θυμίζουμε τον θόρυβο που είχαν κάνει οι «πράσινοι» στο Καραϊσκάκη, όταν ο Ολυμπιακός σκόραρε μετά από φάουλ που ήταν, όμως όταν είδαν ότι πράγματι υπήρχε παράβαση άρχισαν να τα μαζεύουν! Παράλληλα στο 72’ έδωσε ένα ακόμη ανύπαρκτο φάουλ, δήθεν του Λαγού στον Κίτσιου, περίπου στο ίδιο σημείο. Λίγο μετά ο βοηθός Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) καταλόγισε ανύπαρκτο κόρνερ υπέρ των γηπεδούχων.
Από κει πέρα ο Τριτσώνης έκανε… εκπτώσεις σε φάουλ και κάρτες. Στο 30’ ο Τζιόλης ανέκοψε αντικανονικά υποσχόμενη επίθεση του Καρέλη, όμως δεν καταλόγισε τίποτα από τα δυο. Ο Τζιόλης θα μπορούσε να δει την κάρτα και στο 86’, επειδή κλώτσησε από πίσω τον Πέτριτς.
Στο 36’ και ο Τζανδάρης γλίτωσε την κίτρινη αν και ανέκοψε τον Ατζαγκούν. Στο 53’ είχαμε ανύπαρκτη κίτρινη και φάουλ σε βάρος του Κλωναρίδη αν και δεν ακούμπησε τον Κάτσε.
Στο 76’ ο Τριτσώνης χαρίστηκε στον Γκολάσα, παρότι κλώτσησε από πίσω τον Μπούρμπο.  
Επίσης, ο Αθηναίος ρέφερι δεν τιμώρησε τις βουτιές των Σαλπιγγίδη (1’), Παπαδόπουλος (66’), Γκολάσα (91’) αν και το έκαναν για να τον ξεγελάσουν, ζητώντας πέναλτι.

12η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-2: Τόσο ο διαιτητής Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών), όσο και ο βοηθός Σπύρος Γουργιώτης (Φθιώτιδας) συναγωνίζονταν στα λάθη, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα  Κατ’ αρχήν ο Γουργιώτης άφησε τον Σαλπιγγίδη να ανοίξει το σκορ (7’), ενώ ήταν σε θέση οφσάιντ, τουλάχιστον ένα μέτρο πιο μπροστά! Επίσης στο 83’ σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Τζάνη, ο οποίος θα μπορούσε να σκοράρει ή στην χειρότερη περίπτωση να δημιουργήσει ευκαιρία απέναντι στον Γλύκο.
Το πιο χοντρό λάθος του Θάνου είναι το φάουλ, το οποίο εκτέλεσε ο Περέιρα και ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-2. Στη συγκεκριμένη φάση (65’) δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση του Λαδάκη στον Γκολάσα και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πέφτει κανείς.
Ηταν ένα από τα 4-5 φάουλ που έδωσε ο Θάνος κοντά στην περιοχή του Πανθρακικού, όταν ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Έτσι ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να κλειστούν στην άμυνα.
Παράλληλα ο ρέφερι της Σούπερ Λίγκας φάνηκε να «ξέχασε» στα αποδυτήρια τις κάρτες. Στο 28’ χαρίστηκε στον Κάτσε για φάουλ στον Κάσες. Στο 36’ ο Σαλπιγγίδης βούτηξε για να πάρει πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Τσουμάνη, και ο Θάνος όχι μόνο δεν του έδειξε κάρτα για θέατρο, δεν τον «κιτρίνισε» ούτε όταν διαμαρτύρονταν, τόσο στον ίδιο, όσο και στον βοηθό. Στο 41’ δεν υπάρχει φάουλ του Ιγκόρ στον Βίτορ και ο παίκτης του Πανθρακικού θα έβγαινε σε αντεπίθεση. Άλλη μια …ανακάλυψη του Θάνου.
Χαρακτηριστικό της σύγχυσης στην οποία βρισκόταν ο Θάνος είναι ότι στο 46’ δεν έδωσε φάουλ υπέρ του Ιγκόρ, όμως διέκοψε το ματς για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες! Με βάση τον κανονισμό, διακοπή για τραυματισμό επιτρέπεται μόνο αν ο παίκτης έχει χτυπήσει στο κεφάλι, κάτι που δεν ίσχυε σε αυτή την περίπτωση.
Η κάρτα που έδωσε ο Θάνος στον Εμποου είναι ανύπαρκτη (58’), καθώς ίσα που ακούμπησε τον αντίπαλό του. Όμως, δεν κιτρίνισε τους Σκόνδρα και Παπαδόπουλο, οι οποίοι με φάουλ σταμάτησαν υποσχόμενες επιθέσεις των αντιπάλων τους.
13η αγωνιστική
Ξάνθη-ΠΑΟΚ 4-2: Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κάποιος με τα διαιτητικά λάθη, όλα υπέρ του ΠΑΟΚ (που ηττήθηκε στην Ξάνθη με 4-2), του Χάρη Καλογερόπουλου (Αθηνών). Σε ματς που η κατοχή της μπάλας ήταν 49 % - 51 %, ο ρέφερι καταλόγισε 22 φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ και 17 υπέρ της Ξάνθης. Μόνο από αυτό αρκεί κάποιος για να βγάλει τα συμπεράσματά του, όμως:
10’: Ο Αθανασιάδης έπρεπε να δει κίτρινη επειδή είχε κοκορομαχία με αντίπαλο ενώ μετά φάουλ στον Μπέρτο για να ανακόψει επίθεση.
13’: Ο Βλάσσης (Λασιθίου) σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Σολτάνι και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 1-0.
17’: Ο Βίτορ και ο Βασιλακάκης είναι πεσμένοι κάτω και ο πρώτος χτύπησε τον δεύτερο με το πόδι στο κεφάλι. Καμία κίτρινη από τον Καλογερόπουλο, ο οποίος έκανε παρατηρήσεις!!!
30’: Αντί να δώσει φάουλ κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ υπέρ του Λουσέρο, το έδωσε ανάποδα!
31’: Ο Γκολάσα χρησιμοποίησε τον αγκώνα του σε μαρκάρισμα, όμως ο Καλογερόπουλος είχε ξεχάσει τις κάρτες στην Αθήνα. Αλήθεια γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν έβγαλε καμία;
36’: Εκοψε πλεονέκτημα της Ξάνθης που έβγαινε σε αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις από το κέντρο του γηπέδου για να δώσει φάουλ υπέρ της. H ΟΥΕΦΑ επιβάλει τα πλεονεκτήματα! Το 1-0 υπέρ της Ξάνθης παρέμεινε.
41’: Εχει γίνει το 1-1 και δεν έδωσε φάουλ υπέρ του Λουσέρο, 30 μ. από την εστία του ΠΑΟΚ.
48’: Εκανε παρατήρηση στον Κυριακίδη, γκολκίπερ της Ξάνθης, για καθυστέρηση που δεν… έκανε!
51’: Η κάρτα στον Φλίσκα είναι παρόμοια περίπτωση με αυτή στον Γκολάσα. Στο αμυντικό των γηπεδούχων την έδειξε, όχι όμως και στον παίκτη του ΠΑΟΚ!
55’: Ενας παίκτης της Ξάνθης, 30-35 μέτρα δεν έκανε χέρι, όμως ο Καλογερόπουλος καταλόγισε το φάουλ επειδή φώναξαν οι φιλοξενούμενοι. Σταμάτησε την επίθεση των γηπεδούχων.
66’: Σφύριξε ανύπαρκτο φάουλ στον Σολτάνι, «είδε» ότι το κάνει στον Κίτσιου, και σταμάτησε επίθεση της Ξάνθης. Το ματς είναι στο 2-1.
69’: Ο Κίτσιου έκανε φάουλ, καταλογίστηκε αλλά σε βάρος του Παπαστεριανού!!!
84’: Ο Ρατς φώναζε στη μούρη του Παπαστεριανού και οι παίκτες πήραν από μια κίτρινη.
85’: Αγκωνιά του Παπαδόπουλου στον Φλίσκα, πάνω στο μαρκάρισμα, σιγά μην έδινε κάρτα.
86’: Εδωσε κίτρινη μόνο στον Καρυπίδη, όχι στον Παπαδόπουλο που είχε είδε μια, σε μια φάση παρόμοια με αυτή του 84’!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο πρώτος βοηθός Βλάσσης πέρα από το λάθος στην αρχή, σε όλα τα υπόλοιπα ήταν σωστός. Ο δεύτερος βοηθός Τσολάκης (Αθηνών) έδωσε ρεσιτάλ, καθώς είχε δύσκολες φάσεις, όμως ήταν σωστός σε όλες.
Τέταρτος ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών) που κατάφερε να κρατήσει σε ηρεμία τους προπονητές.
14η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 2-1: Η συγκεκριμένη φάση δεν… κοβόταν ούτε με βαλέ! Κι όμως ο βοηθός Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής) στο ματς ΠΑΟΚ-Κερκυρα 2-1, σταμάτησε τον Ζορμπά στο 39’ αν και ο παίκτης των Φαιάκων καλύπτονταν τουλάχιστον ένα μέτρο από τον Τζαβέλα. Μια απαράδεκτη απόφαση από τον βοηθό της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και όλοι παραδέχονται πόσο άδικο είχε.  «Τραγωδία» και ο διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου). Αν και διεθνής δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος του στον πειθαρχικό έλεγχο. Συγκεκριμένα ο Κρητικός χάρισε κάρτες στους Ποζατζίδη (20’, 36’), Σπυρόπουλο, Τζανδάρη αλλά και στον Καϊκούτ.  
16η αγωνιστική
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-2: Απίστευτα πράγματα γίνονται στα ελληνικά γήπεδα για να μείνει ο ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση Η διαιτησία του έστρωσε χαλί και στη Λιβαδειά. Το  πρώτο γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε βάρος του Λεβαδειακού είναι... δώρο του βοηθού Βασίλη Καμπούρη (Εύβοιας), καθώς έπρεπε να σταματήσει τη φάση πριν η μπάλα φτάσει στον Τζαβέλλα, δεδομένου ότι ο Σαλπιγγίδης ήταν οφσάιντ στο γύρισμα που έκανε. Στο 43’ ο διαιτητής Παππάς (Αθηνών) δεν είδε την… χερούκλα του Παπαδόπουλου στην προσπάθειά του να γυρίσει τη μπάλα στον Ιτάνζ, ούτε στο 64’  πήγε στην άσπρη βούλα σε χέρι του Γκολάσα μέσα στην περιοχή. Επίσης, ο διεθνής ρέφερι δεν απέβαλε τον Ρατ με δεύτερη κίτρινη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όπως αναφέρει και ο Λεβαδειακός στην ανακοίνωσή του. Οσον αφορά στον βοηθό από την Εύβοια, ο οποίος δεν καταλόγισε τίποτα σωστό, ένα ακόμη μεγάλο λάθος που έκανε ήταν στο 71', όταν έγινε ένα γέμισμα και ο Σοτέλο πήγε να προλάβει τη μπάλα, όμως δεν τον άφησε ο Καμπούρης που θεώρησε ότι ήταν οφσάιντ.