Ο πανικός της αντιπολίτευσης και τα απίθανα σενάρια τους!

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 18/5/2013-17/5/2014 ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ 49 ΕΝΩΣΕΙΣ!

Κάπου… χάθηκε η μπάλα στην αντιπολίτευση, καθώς δεν είναι μυστικό ότι η συμπολίτευση αύξησε τη διαφορά σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου 2012, όταν ο Σαρρής είχε εκλεγεί με 37 ψήφους έναντι 20 του Γκαγκάτση. Ο πανικός τους μεγάλωσε, καθώς διαπίστωσαν και οι ίδιοι ότι η ψαλίδα έχει ανοίξει περισσότερο, με τη διαφορά πλέον να είναι τεράστια, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις λιγότερες ψήφους που θα πάρει η υποψηφιότητα του Γκιρτζίκη για την προεδρία της ΕΠΟ ανέρχεται σε τουλάχιστον 45! Και για να μην θεωρήσουν κάποιοι ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτό, αρκεί κάποιος να ανατρέξει στην τελευταία ΓΣ της ΕΠΟ που έγινε στις 6 Ιουνίου. Τότε ο διοικητικός απολογισμός περιόδου 18/5/2013-17/5/2014 υπερψηφίστηκε από 49 Ενώσεις. Τρεις ψήφισαν «όχι», ενώ δύο δήλωσαν παρούσες. Ο οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 1/1/2013-31/12/2013 εγκρίθηκε από 53 Ενώσεις, με μια ΕΠΣ να ψηφίζει «όχι». Επιπλέον, εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός περιόδου 1/1/2015-31/12/2015.
Δεν υπάρχει πιο… επίσημο γκάλοπ για το πόσες ψήφους αναμένεται να πάρει ο Γκιρτζίκης! Για αυτό και η υποψηφιότητά του από την παρούσα πλειοψηφία θεωρείται δεδομένη ενώ από την αντιπολίτευση ούτε φωνή ούτε ακρόαση, αναφορικά με την δική της επιλογή.
Αφενός δεν έχουν καταλήξει σε πρόσωπο. Αν οι Γκαγκάτσης, Λυσσαρίδης ήθελαν να είναι υποψήφιοι θα το είχαν ανακοινώσει ήδη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άρχισαν να το σκέφτονται και για αυτό σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η πλευρά της ΑΕΚ φέρεται να προτείνει τον Τσάρτα και η πλευρά του ΠΑΟΚ τον Βρύζα, δηλαδή έναν πρώην διεθνή. Όμως, τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος δεν έχουν καμία επαφή με τις ενώσεις.
Η απόδειξη ότι η αντιπολίτευση βρίσκεται σε πανικό είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να… παίξουν με υποψηφιότητα από την παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ. Γράφτηκαν τα ονόματα των Δημητρίου, Καραμελίδη, όμως ακόμη και αν… τολμήσουν δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στις ισορροπίες. Δεν θα προκύψει διάσπαση. Ούτε υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μεταβατικό πρόεδρο στην ΕΠΟ, αφού όπως ήδη έχουμε αναφέρει η διαφορά είναι τεράστια (45-48 ψήφους υπέρ του Γκιρτζίκη).