Και ευνοούν τον ΠΑΟΚ και ορίζονται μετά!!!

ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ... ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΚΑΘΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
Παγκόσμιο φαινόμενο αποτελεί η μεταχείριση των διαιτητών που ευνοούν τον ΠΑΟΚ. Αλλωστε παγκόσμιο φαινόμενο αποτελεί και το γεγονός πως οι Θεσσαλονικείς ενώ είναι οι ευνοημένοι του πρωταθλήματος διαμαρτύρονται ότι αδικούνται! Κορυφαία απόδειξη το παιχνίδι με το Λεβαδειακό που ενώ προηγήθηκαν με γκολ που ο Καμπούρης (Εύβοιας) έπρεπε να είχε υποδείξει οφσάιντ, φώναζαν για τον διαιτητή Παππά (Αθηνών) που δεν έδωσε δυο πέναλτι υπέρ των Βοιωτών.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως οι διαιτητές που ευνόησαν τον ΠΑΟΚ ορίζονται σχεδόν αμέσως. Αυτό σημαίνει πως τιμωρούνται ούτε από τους παρατηρητές. Για παράδειγμα ο Τριτσώνης επανήλθε μετά από μια αγωνιστική, ο Σιδηρόπουλος το ίδιο. Πιο τυχεροί ήταν οι Θάνος (Γρεβενών) και Καλογερόπουλος (Αθηνών), οι οποίοι ορίστηκαν την αμέσως επόμενη αγωνιστική.
Πρόκειται δηλαδή για απίθανα πράγματα. Υπάρχουν κι άλλοι διαιτητές οι οποίοι ευνόησαν τον ΠΑΟΚ που κι αυτοί είχαν την ίδια αντιμετώπιση.

Ο Αθηναίος Τριτσώνης διαιτήτευσε το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού 1-2. Σε αυτό το ματς, συγκεκριμένα στο 64’ οι γηπεδούχοι σκόραραν με ανύπαρκτο φάουλ του Μπούι στον Κάτσε και έκαναν το 1-1. Επίσης, στο 72’ συνέχισε το… βιολί του και έδωσε νέο ανύπαρκτο φάουλ του Λαγού στον Κίτσιου που όμως δεν είχε την ίδια τύχη.

Ο Σιδηρόπουλος σφύριξε το ματς ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1. Στο 65’ ανέκοψε επίθεση των φιλοξενουμένων για να δώσει επιθετικό φάουλ του Ναπολεόνι στον Κατσικά ενώ έγινε το αντίθετο. Αν δεν τον σταματούσε ο Ιταλός θα μπορούσε να σκοράρει. Επίσης, στο 82’, κι αυτό είναι το πιο σοβαρό λάθος, δεν έδωσε πέναλτι του Κατσικά στον Ναπολεόνι.   

Στο ματς ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-2 σα να μην έφτανε που ο Γουργιώτης δεν υπέδειξε οφσάιντ στον Σαλπιγγίδη όταν αυτός άνοιξε το σκορ, σα να μην έφτανε που ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση του Τζάνη, «ήρθε» και ο Θάνος για να σκοράρει ο ΠΑΟΚ με ανύπαρκτο φάουλ που καταλόγισε ο Γιαννιώτης ρέφερι. Για… βραβείο πήρε ορίστηκε αμέσως.

Σα να μην έφτανε που οι διαιτητές που ευνοούν τον ΠΑΟΚ ορίζονται αμέσως είναι και πρώτοι στους ορισμούς! Οκτώ έχει ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι πρώτος στη λίστα ενώ ακολουθούν με έναν λιγότερο οι Καλογερόπουλος και Κομίνης, παρότι ο τελευταίος έμεινε τρεις αγωνιστικές εκτός λόγω της διαιτησίας του, με φάλτσα υπέρ των γηπεδούχων, στο ΠΑΟΚ-Καλλονή 1-1!