Ο Γκιρτζίκης ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ και αναμένεται "καταιγίδα" με έγγραφα στήριξης από τις ενώσεις

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ;) ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.


Και με τη... βούλα ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ. Στη διάρκεια του ΔΣ ο νυν πρόεδρος της ΚΕΔ επιβεβαίωσε ότι θα κατέβει στις εκλογές που θα γίνουν στις 23 Ιανουαρίου. Αναμένεται "καταιγίδα" στήριξης με έγγραφα από τις ενώσεις, ο αριθμός των οποίων θα ξεπερνά κατά πολύ το ήμισυ των 55 συνολικά ενώσεων που έχουν δικαίωμα ψήφου, καθώς η ΕΠΣ Καστοριάς δεν ψηφίζει επειδή έχει προσωρινή διοίκηση διορισμένη από το Πρωτοδικείο. Δεν θα είναι έκπληξη αν ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης δεν καταφέρει να συγκεντρώσει ούτε τις οκτώ ενώσεις που πρέπει να τον προτείνουν, άρα μπορεί ο Γκιρτζίκης - πάντα λόγω της μεγάλης στήριξης από τις ΕΠΣ να είναι ο μόνος υποψήφιος.