Με ...μαθήματα εξυγίανσης νίκησε η ΑΕΚ τον Αλιμο, αφού ο απαράδεκτος Κορδολαίμης χρειάστηκε να δώσει δυο ανύπαρκτα πέναλτι και να αφήσει τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες

***ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ) ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
***ΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ...ΔΩΡΟ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ...ΔΩΡΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ 90'.
***ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ...ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΡΕΦΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
***ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗ.


Όταν η ΑΕΚ δεν μπορούσε, φάνηκε πως μπόρεσε ο διαιτητής Βαγγέλης Κορδολαίμης! Η πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ πήρε το τρίποντο (1-0) στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Αλιμο, που έγινε στην Καισαριανή, και έτσι αποφεύχθηκε και ο κίνδυνος να συνεχιστεί ο αγώνας μέχρι τα μεσάνυχτα. Ο ρέφερι της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής έδωσε την εντύπωση ότι αλλιώς δεν θα έληγε το ματς. 
Η ΑΕΚ έχασε το πρώτο πέναλτι-δώρο στο 67’ (σ.σ. στο βίντεο προσέξτε και τις διαμαρτυρίες των παικτών του Αλίμου), πήρε… δώρο και δεύτερο στο 90', ενώ ο Αλιμος στον πρώτο καταλογισμό της εσχάτης των ποινών έμεινε με δέκα παίκτες.
Αρχικά κανείς δεν κατάλαβε τι έδωσε ο Κορδολαίμης στο 67', επίσης ούτε τι είδε, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, καταλόγισε πέναλτι του Νικολόπουλου σε βάρος του Λαμπρόπουλου, όμως ο Μάνταλος δεν κατάφερε να σκοράρει από τα έντεκα βήματα. Παράλληλα με τον καταλογισμό του πέναλτι ο 32χρονος ρέφερι της Φούτμπολ Λιγκ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Νικολόπουλο, ένα παίκτη που δεν είχε χάσει λεπτό συμμετοχής στα παιχνίδια του Αλίμου.
Το δεύτερο πέναλτι-φάντασμα καταλογίστηκε στο 90', μετά από σουτ του Μπρέσεβιτς με τον Καραμέρη που έχει μαζέψει το χέρι του μπροστά στο στήθος. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αραβίδης που έκανε το 1-0.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ