Γιατί ο Καραμελίδης επέστρεψε στην ΚΕΔ



Και έμπειρος παράγοντας είναι, και ο μόνος από το υπάρχον ΔΣ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της ΚΕΔ, με εξαίρεση τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Ο λόγος για το πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Καραμελίδη. Είχε παραιτηθεί πριν από τέσσερις μήνες, για να τον διαδεχθεί ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, όμως επέστρεψε με πρόταση του τελευταίου.
Η επιλογή Καραμελίδη έγινε το προαναφερόμενο ακριβώς λόγο. Επειδή γνωρίζει από τη λειτουργία της ΚΕΔ, όπως και τον Ντάλας, σκοπός είναι να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία του οργάνου. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και ένα ακόμη που «μέτρησε» στην επιλογή του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας στην ΚΕΔ είναι ότι δεν χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Υπάρχει ενδεχόμενο στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ ο Καραμελίδης να εισηγηθεί αλλαγές στην σύνθεση της Επιτροπής. Ακούγεται έντονα ότι θα φύγει ένας.
Η πρώτη συνεδρίαση της ΚΕΔ θα γίνει την προσεχή Τετάρτη. Ο Καραμελίδης θα συζητήσει τα τρέχοντα θέματα με τον αναπληρωτή πρόεδρο Χριστόφορο Ζωγράφο και τους Γιώργο Αμυγδαλή και Δημήτρη Μπέγκο, που είναι και τα μέλη της επιτροπής. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ έμαθε από τα λάθη του και επιστρέφει δριμύτερος.