Καραμελίδης: "Δεν φοβάμαι τη διαιτησία, ούτε τη δουλειά"

***"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ κ. ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ".
***"ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ".



Το... στίγμα για τη δεύτερη θητεία του στην ΚΕΔ έδωσε ο Γιώργος Καραμελίδης, ο οποίος επιστρέφει στο κορυφαίο πόστο της διαιτησίας, μετά από τέσσερις μήνες, με όρεξη για δουλειά και με στόχο να διορθώσει τα όποια λάθη έγιναν στην προηγούμενη. "Δεν με φοβίζει η διαιτησία, ούτε η δουλειά. Τώρα θα εργαστώ περισσότερο, σε σχέση με την προηγούμενη φορά για το καλό του ποδοσφαίρου, της διαιτησίας και φυσικά της ομοσπονδίας", τονίζει ο έμπειρος παράγοντας και πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας.
Στις δηλώσεις του ο κ. Καραμελίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, και προκάτοχό του στην ΚΕΔ, "για την επιλογή του να με τοποθετήσει ξανά στο κορυφαίο όργανο της διαιτησίας", επισημαίνοντας πως "έχουμε κατανόηση και άριστη συνεργασία μεταξύ μας".
Παράλληλα ο Καραμελίδης παραδέχθηκε ότι "στην προηγούμενη θητεία μου έγιναν λάθη για τα οποία πρέπει να επανορθώσω. Θα προσπαθήσω να λύσω όλα τα προβλήματα και θα τους ακούμε όλους. Οι ενώσεις έχουν δίκιο σε κάποια πράγματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθώ. Θα προσπαθήσω και στην επόμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ οι πρόεδροι των ΕΠΣ αναφερθούν πάλι με καλά λόγια για το έργο της ΚΕΔ, όπως συνέβη τον περασμένο Ιούνιο".
Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ δεν κρύβει την αισιοδοξία του. "Θα πάμε καλά", είναι το μήνυμα που στέλνει. Και καταλήγει: "Θα τους ακούμε όλους. Και τα παράπονα των ενώσεων, ακόμη και τα παράπονα των ομάδων και θα προσπαθούμε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα πάμε καλά".