Καλογερόπουλος και βοηθοί (Τσολάκης, Βλάσσης) γλίτωσαν τον ΠΑΟΚ από τα χειρότερα

***ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
***ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΡΕΦΕΡΙ.
***ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟ 44'.
***Ο ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΑΛΕΣ ΠΡΙΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ!

Χειρότερα δεν γίνονταν να πάει η διαιτησία στο ματς Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-0. Και το χειρότερο είναι ότι λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ έκανε όλη η τριπλέτα, τόσο ο διαιτητής Καλογερόπουλος (Αθηνών), όσο και οι βοηθοί Τσολάκης, Βλάσσης. 
Ο Καλογερόπουλος αν εφάρμοζε τον κανονισμό θα έπρεπε να αποβάλλει τους Αθανασιάδη, Σκόνδρα και Τζαβέλλα. Με δυο λόγια παίρνει κάτω από... μηδέν στον πειθαρχικό έλεγχο, καθώς χάρισε κι άλλες κίτρινες σε παίκτες του ΠΑΟΚ.
Ο πρώτος βοηθός Βλάσσης στις καθυστερήσεις ακύρωσε κανονικό γκολ του Μάσα, ο δεύτερος βοηθός Τσολάκης σταμάτησε τον Μπαράλες, πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ.
Αναλυτικά:
6': Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παρατηρητής διαιτησίας Μιχάλης Καλαθενός (Δωδεκανήσου) είπε στον ρέφερι ότι για τη φάση του πέναλτι υπέρ του Αστέρα θα κάνει χρήση βίντεο (για τη φάση που πρωταγωνιστούν οι Τζανδάρης και Ζησόπουλος). Ομως, όπως και να έχει δεν επηρέασε το αποτέλεσμα αφού ο Αστέρας το έχασε.
9': Δεν υπάρχει κανένα χέρι του Γιαννιώτα στο κοντρόλ που έκανε πριν το 1-0. Η NOVA έδειξε τέσσερα ριπλέι και σε κανένα δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση.
14': Δεν υπάρχει φάουλ σε βάρος του Γιαννιώτα, το οποίο καταλογίστηκε με υπόδειξη του βοηθού Τσολάκη (Αθηνών). Ο παίκτης του Αστέρα έβγαινε μόνος του.
27': Με ανύπαρκτο οφσάιντ που υπέδειξε ο Τσολάκης σταμάτησε τον Μπαράλες πριν αυτός σκοράρει. Ο παίκτης του Αστέρα συνέχισε την φάση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, βλέποντας και την κίτρινη κάρτα.
29': Σκληρό μαρκάρισμα του Αθανασιάδη στον Γιαννιώτα, όμως ο Καλογερόπουλος δεν του έδειξε την επιβεβλημένη, με βάση τον κανονισμό, κίτρινη κάρτα.
30': Ενα... κλικ πριν το 2-0 υπάρχει πέναλτι του Αθανασιάδη στον Γκοϊάν. Ο Καλογερόπουλος δεν πρόλαβε να το καταλογίσει επειδή σκόραρε ο Σανκαρέ. Ομως, έπρεπε να δώσει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ, επειδή ο παίκτης του Αστέρα είναι σε προφανή θέση για γκολ.
33': Ο Καλογερόπουλος "χάρισε" άλλη μια κίτρινη-ορισμός σε παίκτη του ΠΑΟΚ, καθώς ο Γκολάσα ανέκοψε επίθεση του Μουνάφο.
36': Ο ρέφερι υπέδειξε φάουλ του Σκόνδρα στον Μουνάφο, όμως ο πρώτος είδε κίτρινη και όχι κόκκινη, αν και ο παίκτης του Αστέρα θα έβγαινε τετ α τετ με τον Ιτάνζ. Δηλαδή θα ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
44': Υπάρχει κι άλλο πέναλτι που έκανε ο Αθανασιάδης στον Γκοϊάν!
47': Ο βοηθός Βλάσσης (Λασιθίου) καταλόγισε ανύπαρκτο οφσάιντ σε βάρος του Γιαννιώτα, ο οποίος 100 % καλύπτεται.
53': Άλλο ένα σκληρό μαρκάρισμα, του Μαντούρο στον Γιαννιώτα και... κλασικά ο Καλογερόπουλος "έπνιξε" την κίτρινη που επιτάσσει ο κανονισμός.
70': Την κίτρινη στον Γιαννιώτα για φάουλ στον Μαντούρο, παρόμοια αλλά... ανάποδη περίπτωση μ την προηγούμενη την έδειξε ο Καλογερόπουλος!
88': Αγκωνιά του Τζαβέλα στον Μάσα, ορισμός της αποβολής που ούτε κι αυτή έκανε ο Καλογερόπουλος.
93': Ακόμη ψάχνουμε να βρούμε που είδε το οφσάιντ ο Βλάσσης και δεν μέτρησε το γκολ του Μάσα, αφήνοντας άφωνους τους πάντες! Ο Βίτορ τον καλύπτει σε ποσοστό 1.000 %!