Αναμένονται αλλαγές στο προεδρείο, υποψήφιος για την ΚΕΔ ο Καραμελίδης

Με την εκλογή του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης δήλωσε ότι η ομοσπονδία θα αλλάξει σελίδα. Και φυσικά χωρίς αλλαγές προσώπων αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Το μεσημέρι της Παρασκευής συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΠΟ προκειμένου να γίνει αναδιάρθρωση του προεδρείου, κάτι φυσιολογικό μετά τις εκλογές της 23ης Ιανουαρίου. 
Το λογικό είναι οι αλλαγές να είναι αρκετές ώστε να περάσει παντού το μήνυμα ότι γίνεται νέα αρχή και ότι η διοίκηση είναι στιβαρή. Κάποιος ή κάποιοι πρωτοκλασάτοι παράγοντες του παρελθόντος θα υποβαθμιστούν για να αναδειχθούν άλλοι.
Εκτός από την αναδιάρθρωση του προεδρείου υπάρχουν και «καυτά» ερωτήματα που αφορούν την διαιτησία. Το ένα είναι ποιος θα μπει νέος πρόεδρος στην ΚΕΔ και το άλλο αν θα βρεθεί εκτός κάποιος από τους Ζωγράφο, Αμυγδαλή, Μπέγκο και Μπριάκο). Ο Ντάλας δεν κινδυνεύει.
Υποψήφιος για την ΚΕΔ θα είναι ο Γιώργος Καραμελίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας που διαδέχθηκε ο Γκιρτζίκης. Αυτό έγινε στις αρχές Οκτωβρίου και άλλαξε όλη η επιτροπή. Επίσης, έφυγαν Καλύβας, Σωμαρακάκης, Γκρούτσης και μπήκαν Ζωγράφος, Αμυγδαλής, Μπέγκος. Θα έχουμε αλλαγή ή αλλαγές και τώρα; Βάση του κανονισμού ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ μπορεί να κάνει προτάσεις για τη στελέχωση της επιτροπής.
Για την ΚΕΔ «παίζουν» και οι Τοπολιάτης, Βούρβαχης.
Ο Μπριάκος πότε θα φύγει; Ο τμηματάρχης διαιτησίας δεν έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες, ενώ η βασική του, αυτή της εκπαίδευσης, πέρασε στον Ντάλας.