Το 2004 η Γρυλλάκη, τώρα η Κουρομπύλια

***Η ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Ολα τα… φώτα πέφτουν πάνω στην Χρύσα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), η οποία είναι διεθνής βοηθός και ορίστηκε μαζί με τον Κουκουλάκη (Ηρακλείου) στο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ Τορίνο-Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πρόκειται για είδηση που σχολιάστηκε ακόμη και στην Ευρώπη αφού είναι η πρώτη γυναίκα που ορίζεται μετά από δέκα χρόνια.

Η προηγούμενη ελληνίδα γυναίκα βοηθός που έκανε… έξοδο στην Ευρώπη είναι η Σοφία Γρυλλάκη (Χανίων), η οποία τώρα είναι παρατηρήτρια στην Σούπερ Λίγκα. Η Κρητικιά είχε οριστεί βοηθός του Θανάση Μπριάκου στο ματς του πρώτου γύρου του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ στο ματς Μέταλουργκ Ζαπορίγια-Λάτσιο 0-3 που έγινε στις 16/9/2004.


Αρχικά η Κουρομπύλια είχε οριστεί τέταρτη σε δυο παιχνίδια του Μιχάλη Κουκουλάκη στου ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μην σας προκαλεί εντύπωση αφού πλέον λόγω επιπρόσθετων τέταρτοι μπαίνουν βοηθοί. Όμως, η καλή πορεία της στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν πέρασε απαρατήρητη και ο Ντάλας της δίνει την ευκαιρία να καθιερωθεί και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σε επίπεδο αγώνων γυναικών η Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής, όπου πήρε μεταγραφή από την Καρδίτσα) βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Το καλοκαίρι συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών U-20 (5 έως 24 Αυγούστου 2014). Ακόμη τον περασμένο Νοέμβριο πήρε μέρος σε σεμινάριο διαιτησίας για πιθανές βοηθούς διαιτητές για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2015.