Τι έγραψε ο Σιδηρόπουλος στο φύλλο αγώνα

«Φωτιά» είναι το φύλλο αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1, καθώς ο ρέφερι του ντέρμπι Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) κατέγραψε τα πάντα, με εξαίρεση τα επεισόδια πριν από την έναρξη, τα οποία θα περιλαμβάνονται στην έκθεση της αστυνομίας και των παρατηρητών. Τα έκτροπα πριν τη σέντρα δεν τα είδε, επειδή βρίσκονταν στα αποδυτήρια, μαζί με τους συνεργάτες του, τους βοηθούς Γρεβένη (Χαλκιδικής), Φραγκιαδάκη (Δωδεκανήσου) και τον τέταρτο Μιχάλη Βοσκάκη. Με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα ο Παναθηναϊκός απειλείται με τιμωρία 2-3 αγωνιστικών ενώ θα δώσει μάχη για να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών. Το κατηγορητήριο αναμένεται να βγει σήμερα και οι «πράσινοι» θα απολογηθούν την Παρασκευή στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.
Το πιο επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό είναι ο τραυματισμός του Κασάμι από φωτοβολίδα. Συγκεκριμένα ο Σιδηρόπουλος γράφει στο φύλλο αγώνα ότι με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου εκτοξεύθηκαν δέκα φωτοβολίδες με κατεύθυνση τον πάγκο του Ολυμπιακού και μια από αυτές έκαψε τη φανέλα του Κασάμι, προκαλώντας του και έγκαυμα στο χέρι. Ταυτόχρονα αναρτήθηκε και αισχρό πανό κατά του Μαρινάκη, το οποίο οι διαιτητές ζήτησαν να αποσυρθεί, κάτι που έγινε μετά από μερικά λεπτά.
Άκρως επιβαρυντικά για τον ΠΑΟ είναι ό,τι, σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα, οι οπαδοί του εκτόξευσαν ένα κουτάκι μπύρας και έναν αναπτήρα κατά του Φραγκιαδάκη και ό,τι «στο 85' πέταξαν καθίσματα και μπουκάλια στον παίκτη του Ολυμπιακού (σ.σ. Ντουρμάζ) που πήγε να εκτελέσει το κόρνερ».
Επίσης, με το σφύριγμα της λήξης από πιστόλια εκτοξεύθηκαν ακόμη δέκα φωτοβολίδες, σημαδεύοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού, ένα βαρελότο στην φυσούνα και αρκετά μπουκάλια με νερό.

Αξιο αναφοράς ότι στο φύλλο αγώνα καταγράφονται ρίψεις αντικειμένων σε συνολικά 20 διαφορετικές φορές. Ακόμη από τον Σιδηρόπουλο δεν πέρασε απαρατήρητο πως πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί των γηπεδούχων άναψαν 60 πυρσούς, και πάντα σύμφωνα με τον διεθνή ρέφερι, έριξαν δυο φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο.