Εκανε ζέσταμα στα αποδυτήρια, όμως ξεκίνησε κανονικά το ματς…

***ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ.
***Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΡΕΦΕΡΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ… ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ.
Στα αποδυτήρια βρίσκονταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) στη διάρκεια των πολύ σοβαρών επεισοδίων, με εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, και εκεί πληροφορήθηκε τις σκηνές …ζούγκλας. Για αυτό και ο διεθνής ρέφερι αποφάσισε να κάνει ζέσταμα στα αποδυτήρια για να είναι έτοιμος για την σέντρα, ενώ για το αν έπρεπε να γίνει το ματς έριξε το… μπαλάκι στην αστυνομία.
Μετά τα έκτροπα πριν από την σέντρα του αγώνα, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (ΠΑΕ, παρατηρητές, επικεφαλής της αστυνομίας) πήγαν στα αποδυτήρια των διαιτητών.  «Δεν ήμουν παρών και δεν ξέρω τι έγινε. Πηγαίνετε έξω να δείτε τι μπορείτε να κάνετε. Αν μου πει ο Ταξίαρχος ότι δεν διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του ματς τότε κλείνω το φύλλο του αγώνα και φεύγουμε», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος έπρεπε να διακόψει, τουλάχιστον προσωρινά τον αγώνα, λόγω των όσων ακολούθησαν (φωτοβολίδα κατά του Κασάμι, αντικείμενα στον Ντουρμάζ, και ρίψεις αντικειμένων σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι).