Συμβαίνουν στην Σούπερ Λίγκα

***Ο Μποροβήλος έβγαλε κάποιο συμπέρασμα από την συνάντηση Μελισσανίδη-Αλαφούζου;
***Θα έχουν την ίδια τύχη και οι… γέφυρες που ρίχνει σε άλλη ομάδα με την προώθηση του Κομνηνού;
***Στη διοργανώτρια έχουν καταλάβει ότι ο Παναθηναϊκός κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και δεν έχει προτάσεις
Γκρεμίζονται οι γέφυρες που ρίχνει ο Μποροβήλος. Ενώ ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας έχει καλή διάθεση απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» δεν τρέφουν τα ίδια αισθήματα. Για την ακρίβεια είναι μια… ζέστη, όταν μιλούν τετ α τετ, και μια… κρύο, όταν πρέπει να κάνουν πολιτική.
Τελευταίο παράδειγμα η συζήτηση που έγινε στα μέσα της εβδομάδας για την επέκταση του συμβολαίου με τη NOVA από το 2017 στο 2019, όπου δεν παρέστη ο Παναθηναϊκός. Από την ΠΑΕ επικοινώνησαν με τον Μποροβήλο, λέγοντας ότι θα απουσιάσουν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, όμως μετά οι …κύκλοι του ΠΑΟ διέρρευσαν αντιπολιτευτικές κρίσεις κατά του προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο.
Κάποιοι αναφέρουν ότι είναι λάθος η τακτική του Μποροβήλου. Η πλειοψηφία είναι με το μέρος του και δεν χρειάζεται να κάνει ανοίγματα αφού δεν έχει ανάγκη. Κυρίως δεν χρειάζεται να κάνει ανοίγματα στο… κενό.
Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες ως τέτοιο «χρεώνουν» στον Μποροβήλο και την προώθηση της επιστροφής του Πατρίκ Κομνηνού στην Σούπερ Λίγκα. Βέβαια εδώ το άνοιγμα είναι σε άλλη ομάδα. Όμως, ο Κομνηνός βρίσκεται στην ΟΥΕΦΑ, όπου μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Τι είναι δηλαδή η Λίγκα; Ο κ. Κομνηνός παραιτήθηκε πριν από μερικά χρόνια ή όχι;