Άνω κάτω ο Πανθρακικός! Παίκτης πήγε... μεθυσμένος στο μπαρ του μεγαλομετόχου!!!


ΠΗΓΗ: www.thrakisports.gr

Ο Πανθρακικός επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη και μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ματς - τελικό με τον Εργοτέλη, ωστόσο ταλανίζεται από πολλά εσωτερικά προβλήματα που βγαίνουν στο φως από διάφορα δημοσιεύματα.
Ένα από αυτά, που προκαλεί μεγάλη αίσθηση, διακινείται εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο. Αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας "Πατρίδα" και φέρει τα αρχικά ΔΚ, που παραπέμπουν στον εκδότη της Δημήτρη Κηπουρό, μια βαριά υπογραφή δηλαδή.
Το άρθρο αποκαλύπτει ξενύχτια και... μεθύσια ποδοσφαιριστή που μάλιστα φέρεται να μπέρδεψε τα μπαρ και να κατέληξε σε αυτό του μεγαλομετόχου! Παράλληλα, αναζητώντας τις αιτίες της αποχής του κόσμου από το γήπεδο, κάνει λόγο για "διοίκηση κολλητών" και υποστηρίζει ότι "η αιτία κρύβεται επιμελώς κάτω από το χαλί για να μην την μάθει ο μεγαλομέτοχος". Υπάρχουν επίσης σπόντες και για δημοσιογράφους "που υποστηρίζουν πως συνδιοικούν".
Αναλυτικά, το άρθρο που ανέβηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας "Πατρίδα" μια ημέρα μετά το Πανθρακικός - Γαλατασαράι 0-2 αναφέρει:
Πανθρακικός -εσωστρέφεια 0-2
Ωραίο το σλόγκαν μια πόλη μια ομάδα… πολύ περισσότερο όταν αυτή η ομάδα είναι ο καθρέφτης της πόλης.
Μέσου του γηπέδου έμαθε τουλάχιστον η υπόλοιπη Ελλάδα πως η Ροδόπη έχει μεγάλο πρόβλημα όταν βρέχει.
Ευχή όλων η προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία να στεφθεί με επιτυχία…το αξίζουμε και θα τα καταφέρουμε.
Αυτή όμως η προσπάθεια απαιτεί την εφαρμογή του σλόγκαν “μια πόλη μια ομάδα”
Βλέπει κανείς μας να ισχύει κάτι τέτοιο;
Ας ξεκινήσουμε από την εικόνα που δείχνουν οι κερκίδες του γηπέδου…που καλύτερα να αποφεύγει η κάμερα της ΝΟΒΑ να τις δείχνει. Πλήρη απογοήτευση λόγω απουσίας των φιλάθλων. Φταίει μόνο η οικονομική κρίση άραγε; κι αν φταίει αυτή γιατί να επιλέξεις να πουλήσεις 100 εισιτήρια των 20 ευρώ και να μην πουλήσεις 200 των 10 ;
Η αλήθεια είναι πως έγιναν και προσπάθειες με δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές αλλά αυτά είναι ημίμετρα απελπισίας. Δεν κοιτάμε το αληθινό πρόβλημα αλλά ωραιοποιούμε μια κατάσταση για να λέμε πως κάτι καταφέραμε.
Ένα απλό ρεπορτάζ μεταξύ των φιλάθλων να κάνει κανείς θα ανακαλύψει την αιτία της αποχής…η οποία κρύβεται επιμελώς κάτω από το χαλί για να μην την μάθει ο μεγαλομέτοχος. Και μια που τον ανέφερα…αυτό το να έχει άλλος τις μετοχές και άλλος να είναι πρόεδρος πως σας φαίνεται; Στην Ελλάδα βέβαια όλα είναι πιθανά , από το επάγγελμα πολιτικός ως το επάγγελμα πρόεδρος.
Όταν με το καλό τελειώσει το πρωτάθλημα και γιορτάσουμε την παραμονή της ομάδας μήπως πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα…πριν βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να παρακαλάμε να γίνει ένα θαύμα για να σωθεί η ομάδα; Εντάξει φέτος ήμασταν τυχεροί…θεού δώρο η έλευση του Ρόκα …έδεσε την ομάδα σε χρόνο ρεκόρ και τα αποτελέσματα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο.
Άλλος όμως ο αγωνιστικός χώρος και άλλος ο εξωαγωνιστικός. Εκεί έχει χαθεί κάθε μέτρο. Από εκλεκτούς δημοσιογράφους που υποστηρίζουν πως συνδιοικούν ως τα νυχτοπερτατήματα γνωστού αμυντικού ποδοσφαιριστή που λόγω προχωρημένης μέθης πριν λίγες ημέρες μπέρδεψε τα μπαρ και βρέθηκε σ αυτό του μεγαλομετόχου-που ευτυχώς ο άνθρωπος δεν βρισκόταν εκεί και ούτε φυσικά του το είπε κανένας για να πράξει τα δέοντα-.
Οι φήμες μάλιστα λένε πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει εξασφαλισμένη την ανανέωση του συμβολαίου.
Αυτό κύριοι είναι ο Πανθρακικός;
Αυτή είναι η μια ομάδα μια πόλη;
Εγώ βλέπω κάτι άλλο δυστυχώς.
1. Έναν άνθρωπο που βάζει τα χρήματα
2. Μια διοίκηση κολλητών
3. Ένα αγωνιστικό τεαμ που δίνει τον υπέρτατο αγώνα για την σωτηρία του
4. Τους φιλάθλους που αποσβολωμένοι εύχονται την σωτηρία …δεν βλέπουν όμως μέλλον
ΥΓΤο άρθρο ήταν να αναρτηθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος
όμως τα παραλειπόμενα της αποστολής του Πανθρακικού στην Κωνσταντινούπολη το επέσπευσαν.Παιδιά και παραπαίδια τέλος
Όταν λέμε μια ομάδα μια πόλη να το εννοούμε κιόλας

ΔΚ