Μαθητές τριών σχολείων είναι στη Βουδαπέστη εκδρομή και πήραν εισιτήρια για να ενισχύσουν την Εθνική

***Συνολικά 1.100 Ελληνες στις εξέδρες του «Groupama Arena»
ΠΗΓΗ: thrakisports.gr

Την στήριξη 1100 φιλάθλων θα έχει η Εθνική μας ομάδα την Κυριακή στο γήπεδο-στολίδι της Φερεντσβάρος, Groupama Arena. Πάντα κοντά ο Γαλανόλευκος Φάρος, αλλά αυτή τη φορά θα υπάρχει στις εξέδρες και ένα σχολείο της Θράκης!!!
Στην τελευταία της προσπάθεια να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, η Εθνική θα έχει την στήριξη 1100 φιλάθλων της, καθώς τόσα είναι τα εισιτήρια που έχει προμηθευτεί η ΕΠΟ, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν κι άλλοι Έλληνες στην Groupama Arena (χωρητικότητα 23.698) διάσπαρτοι μέσα στο γήπεδο εφόσον αυτά τα εισιτήρια εξαντληθούν.
Ήδη έχουν διατεθεί πάνω από τα μισά, ενώ η ζήτηση όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει και αναμένεται γρήγορα να εξαντληθούν όλα. Ωστόσο Έλληνες ομογενείς από την κεντρική Ευρώπη δεν αποκλείεται να ταξιδέψουν και μεμονωμένα στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και να προμηθευτούν το εισιτήριό τους ακόμα και σε θύρα που δεν θα είναι οργανωμένα οι 1100 Έλληνες.
Στο πλευρό της Εθνικής δυναμικό θα είναι το παρόν του Γαλανόλευκου Φάρου, ο οποίος έχει ήδη διαθέσει 240 εισιτήρια, όχι μόνο σε φιλάθλους από την Ελλάδα αλλά ακόμη και σε άτομα που θα ταξιδέψουν από το Τέξας των ΗΠΑ ή ακόμα και από την Αυστραλία!
Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι υπάρχουν τρία σχολεία από την (Βόρεια) Ελλάδα που βρίσκονται για την πενθήμερή τους στην Βουδαπέστη και αποφάσισαν να συνδυάσουν την εκδρομή τους με την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.
Το ένα από αυτά είναι από την Φλώρινα, το δεύτερο από την Καστοριά και το τρίτο από τον Έβρο και συγκεκριμένα, όπως μαθαίνει το ThrakiSportS, από το Διδυμότειχο. Οι Εβρίτες μαθητές ζήτησαν λοιπόν να πάνε γήπεδο και να ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής, οι άνθρωποι του σχολείου ήρθαν σε επαφή με την ΕΠΣ Έβρου και την ΕΠΟ και ήδη έχουν δεσμευθεί τα εισιτήρια.

Τελικά μπορεί η μοναδική οργανωμένη εκδρομή που διοργανώνονταν από την Θράκη για τον αγώνα Ουγγαρίας - Ελλάδας στην Βουδαπέστη να ματαιώθηκε, ωστόσο οι Θρακιώτες θα δώσουμε δυναμικό παρών στην κερκίδα της Groupama Arena...