Οργανωμένο σχέδιο για να ευνοηθεί η ΑΕΚ από τη διαιτησία κατήγγειλε ο Κούγιας - Εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει την Παναχαϊκή από τα πλέι οφ – «Εγώ δεν εκβιάζομαι ούτε από το ΣΚΑΪ, ούτε από τον Αλαφούζο», δήλωσε επίσης

***Ο πρόεδρος της Πατρινής ομάδας ξέσπασε μετά και τη διαιτησία του Σωσώνη στο ματς με τα Χανιά
«Βολές»  έριξε ο Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα της Παναχαϊκής από τον Α.Ο. Χανιά στην Πάτρα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ. Μάλιστα ο πρόεδρός της Πατρινής ΠΑΕ  άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης της Παναχαϊκής από το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ καταγγέλλοντας ευνοϊκή μεταχείριση προς την ΑΕΚ.
Μπορεί να μην την κατονόμασε, ωστόσο τη φωτογράφισε, υπονοώντας πως ο ορισμός του διαιτητή Σωσώνη στο ματς με τα Χανιά ήταν μία από τις επιλογές, που είχε προκρίνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Ο Κούγιας ζήτησε να επιβληθούν κυρώσεις, αλλά και να γίνει σοβαρή έρευνα των αρχών, ενώ επεσήμανε πως ο ίδιος δεν μπορεί να πέσει θύμα εκβιασμού από ΣΚΑΪ, Αλαφούζο και Θωμαΐδη με αφορμή την κατάθεση, που θα δώσει την Τρίτη (31/3) στον εισαγγελέα σχετικά με την υπόθεση για την φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Γίνεται το οτιδήποτε για να ευνοηθεί μία ομάδα και να βρεθεί με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ τις τελευταίες αγωνιστικές. Σκέφτομαι να αποσύρω την Παναχαϊκή από τα πλέι οφ αν δεν υπάρχουν κυρώσεις ή μία σοβαρή έρευνα των αρχών.

Εγώ δεν εκβιάζομαι ούτε από το ΣΚΑΪ, ούτε από τον Αλαφούζο, ούτε από τον Θωμαΐδη με αφορμή τις ανοικτές δικογραφίες, στις οποίες είμαι μάρτυρας και εν όψει της κατάθεσής μου στον εισαγγελέα την Τρίτη (31/3)», δήλωσε.