Γρεβενών ή Ηπείρου;

***ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!
***Ο ΓΙΑΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΤΗΡΙΟ, Ο ΘΑΝΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
***ΚΑΙ Η ΚΕΔ "ΣΦΥΡΙΖΕΙ" ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!
***Ο ΚΑΘΕ ΡΕΦΕΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ή ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙ;
Τελικά ο διαιτητής της Σούπερ Λίγκας Δημήτρης Θάνος σε ποια ένωση ανήκει; Στην ΕΠΣ Γρεβενών, όπως τον παρουσιάζει το σχετικό έγγραφο με τους τελευταίους ορισμούς της ΕΠΟ; Στην ΕΠΣ Ηπείρου, όπου ορίστηκε (για μια ακόμη φορά) σε χθεσινό παιχνίδι της; Γιατί δεν μπαίνει ένα τέλος σε αυτό το… μπάχαλο; Σημειώνουμε ότι ο ρέφερι της Λίγκας, βάσει των στοιχείων, από το ιστολόγιο της ΕΠΣ Γρεβενών δεν σφύριξε κανένα παιχνίδι στο τοπικό πρωτάθλημά της.
Πρόκειται για …δούλεμα ή όχι; Ο Θάνος διαμένει μόνιμα στα Γιάννινα, όμως είναι ρέφερι που ανήκει στην ΕΠΣ Γρεβενών αλλά δεν φαίνεται να ορίζεται στα πρωταθλήματά της, όμως έχει τον χρόνο να διαιτητεύει αγώνες της ΕΠΣ Ηπείρου!
Θα κινηθεί η ΚΕΔ για να βάλει θέση σε αυτό το μπάχαλο; Εκτός αν κάποιοι θεωρούν ότι η διαιτησία είναι ξέφραγο αμπέλι. Αν ο Θάνος έχει πάρει μεταγραφή για την ΕΠΣ Ηπείρου γιατί μας το κρύβουν; Πρόκειται για μυστικό του κράτους;
Κάθε απάντηση δεκτή, με τη διευκρίνιση ότι πρώτη υπεύθυνη είναι η ΚΕΔ.

Παρότι ο Θάνος δεν ορίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών, όμως στο ιστολόγιο της ένωσης παρουσιάζεται ως διαιτητής της. Όμως, γιατί έχει πάρει πάρει μόνιμη άδεια για να σφυρίζει στην ΕΠΣ Ηπείρου; Επειδή είναι φίλος του προέδρου της, όπως φημολογείται; Η ΚΕΔ εκτίθεται με όλα αυτά και όχι κανείς άλλος.