Μυροφορίδης: «Ηταν πολύ κακή η διαιτησία. Η Ξάνθη έπρεπε να να μείνει με δέκα παίκτες και όχι εμείς. Όλα αυτά συμβαίνουν στον χώρο ευθύνης του Μαντάκη»

***Κατά τα άλλα ο Γούτας, ένας παίκτης της Ξάνθης, λέει για τον τελικό ότι φοβάται τα «φρουτ, φρουτ»

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Ηρακλής. Μπορεί ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος συνεχάρη την Ξάνθη, όμως ο τεχνικός διευθυντής του «γηραιού», Παύλος Μυροφορίδης, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Στυλιαρά, αλλά και τις αποφάσεις του Μαντάκη (ήταν επιπρόσθετος βοηθός) μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις 95,5». Υποστήριξε πως θα έπρεπε να έχει αποβληθεί ο Ράνος προτού αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρομάνο.
«Η προσπάθεια που έγινε από την ομάδα και τους παίκτες είναι άξια συγχαρητηρίων. Τα παιδιά κατέθεσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Αν δεν παίζαμε με δέκα παίκτες θα ήμασταν εμείς αυτοί που θα περνούσαμε στον τελικό. Η Ξάνθη έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες και όχι εμείς. Το μόνο κακό είναι πως δεν ήρθε η πρόκριση. Παλέψανε όλοι οι παίκτες και δώσανε τα πάντα. Είναι κακό να σου λένε πως ήσουνα καλύτερος και να μην έχεις περάσει. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στην άνοδο για να ανεβάσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ», δήλωσε αρχικά ο Παύλος Μυροφορίδης.
Για τη διαιτησία είπε: «Ήταν πολύ κακή η διαιτησία. Μιλώ για την φάση του Ράνου που ήταν αποβολή, καθώς και για μια άλλη φάση που ο τερματοφύλακας της Ξάνθης πιάνει την μπάλα εκτός περιοχής και παίρνει κίτρινη κάρτα ο Περόνε. Όλα αυτά συμβαίνουν στον χώρο ευθύνης του Μαντάκη, ο οποίος όπου μας βρίσκει κάτι μας κάνει. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι φάσεις που γίνονται μπροστά του. Μάλλον είναι… ματιασμένος».

Για την αποβολή του: «Έσκασα, τι να κάνω, αλλά αυτό είναι το τελευταίο. Έχεις κάνει εγκλήματα, είπα στον Στυλιάρα. Μίλησα και μετά το τέλος μαζί του. Επειδή θεωρώ ότι είναι καλός διαιτητής, πιστεύω ότι δεν είδε καλά. Δεν θεωρώ ότι είχε δόλο».