Τον δικαίωσε μέχρι και ο Ελευθερόπουλος

***Ο Παπαπέτρου σωστά δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου στο ματς που έγινε στη Ριζούπολη
Είχε ανάγκη μια καλή διαιτησία ο Τάσος Παπαπέτρου. Ο Αθηναίος επέστρεψε από τιμωρία δυο μηνών (και βάλε), καθώς έμεινε εκτός για πολλά λάθη στο ματς Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0. Ο Παπαπέτρου ορίστηκε στον αγώνα των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ Απόλλων-Ολυμπιακός Βόλου 0-0 και όπως σχολίασε και ο παρατηρητής του Μπάμπης Καρατζάς (Εύβοιας) «η διαιτητική ομάδα ήταν άψογη. Όπως έπρεπε», ενώ τους ευχήθηκε «καλή συνέχεια».
Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε καμία αμφιβολία πως ο Παπαπέτρου έκρινε σωστά στο 25’, όταν δεν καταλόγισε πέναλτι στον Κυζιρίδη. «Ρέφερι είναι πέναλτι», του είπε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου. «Εσύ το λες. Ημουν στο μισό μέτρο και δεν υπήρχε τίποτα», απάντησε ο Παπαπέτρου.  Ο παίκτης επανήλθε μόλις συνάντησε τον ρέφερι στην φυσούνα αλλά εκεί παρενέβη ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου. «Δεν υπάρχει τίποτα. Αφήστε ήσυχο τον διαιτητή», ανέφερε ο Ελευθερόπουλος.
Ο Παπαπέτρου είχε καθαρό μυαλό και αντέδρασε σωστά όταν τραυματίστηκε ο Ηρακλής. Διέκοψε αμέσως το παιχνίδι, επειδή στον παίκτη γύρισε η γλώσσα.