«Τι πιο λογικό ήταν ο Γεωργέας να βγει και να τα καταγγείλει το 2013, τη χρονιά που έπεσε η ΑΕΚ; Μπορούσε να την σώσει»!!!!

***«Επρεπε να κληθεί όπως και ο Καλαϊτζίδης  για να πουν γιατί απέκρυψαν τα γεγονότα που ισχυρίζονται. Οι κατήγοροι πρέπει να είναι σίγουρα κατηγορούμενοι»
***«Δεν βλέπω όμως και από τον κ. ανακριτή μέσα στις καταθέσεις των δύο εύλογες ερωτήσεις, γιατί το καταγγέλλουν τώρα»
Αργύρης Λίβας (Νομικός εκπρόσωπος της Βέροιας στη σημερινή εκδίκαση, στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, της υπόθεσης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το 2013): «Τι πιο λογικό ήταν ο Γεωργέας να βγει και να τα καταγγείλει τότε και είναι η χρονιά που έπεσε η ΑΕΚ. Γιατί να μην το κάνει για να τιμωρήσει τη Βέροια και να βοηθήσει την ΑΕΚ να σωθεί; Σαφέστατα θα έπρεπε να κληθούν Καλαϊτζίδης, Γεωργέας για να πουν γιατί απέκρυψαν τα γεγονότα που ισχυρίζονται. Αυτοί είναι στο απυρόβλητο και εμείς με αυτά τα γεμάτα ελλείψεις στοιχεία είμαστε εδώ. Εμείς πιστεύουμε ότι δεν έχει γίνει τίποτα. Οι κατήγοροι πρέπει να είναι σίγουρα κατηγορούμενοι. Αυταπόδεικτα ελέγχονται πειθαρχικά. Είχαν υποχρέωση βάσει του άρθρου 17 να τα καταγγείλουν μέσα σε 6 μήνες. Δεν βλέπω όμως και από τον κ. ανακριτή μέσα στις καταθέσεις των δύο εύλογες ερωτήσεις, γιατί το καταγγέλλουν τώρα. Είναι αυταπόδεικτο ότι αυτές οι καταθέσεις είναι ελαττωματικές. Γιατί συνέχισαν σε αυτή τη ‘‘βρόμικη’’ ομάδα. Σας επαναλαμβάνω ότι ο Γεωργέας μπορούσε τότε να σώσει την ΑΕΚ το 2013».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ