Πρόβλημα ουδέν ο Ζαχαριάδης

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη, στην οποία χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα, εξέδωσε ο Ατρόμητος μετά το εντός έδρας 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρατηρητής Θόδωρος Γκαϊτατζής έχει διαφορετική εικόνα για τα σφυρίγματα του Θεσσαλονικιού ρέφερι.
Κατ’ αρχήν η φάση που ξεσήκωσε περισσότερες διαμαρτυρίες έγινε στις καθυστερήσεις. Οι Περιστεριώτες ζητούν πέναλτι υπέρ του Ναπολεόνι. Στα αποδυτήρια ο Γκαϊτατζής είπε ότι θα κάνει χρήση βίντεο.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην έκθεσή του επισημαίνει ότι πρόκειται για δύσκολη φάση και σύμφωνα με τον κανονισμό σημαντικό λάθος είναι αυτό που φαίνεται με το πρώτο ριπλέι. Ο Γκαϊτατζής σημειώνει επίσης ότι χρειάστηκε να δει πολλές φορές τη φάση, διαπιστώνοντας ότι παράβαση σε βάρος του Ναπολεόνι δεν έκανε ούτε ο Μουνάφο, ούτε ο Γκοϊάν. Παράλληλα στο βίντεο φαίνεται ότι: 1) Ο Ζαχαριάδης είναι πολύ κοντά στη φάση, 2) Ο Ναπολεόνι δεν δείχνει να διεκδικεί κάτι, 3) Ο Μουνάφο βρίσκει πρώτα τη μπάλα και μετά το πόδι.
Όλα τα παραπάνω στοιχεία οδήγησαν τον Γκαϊτατζή να θεωρήσει ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Στην ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος κατηγορεί τον Ζαχαριάδη ότι δεν απέβαλε παίκτες του Αστέρα. Όμως, ο Γκαϊτατζής διαπιστώνει ότι ένα μαρκάρισμα του Μπαράλες από πλάγια δεν είναι δεύτερη κίτρινη, όπως και ό,τι δεν υπάρχει θέμα αποβολής των Κουρμπέλη και Σανκαρέ. Η αποβολή του Λαζαρίδη είναι για διαμαρτυρία.