Καλτσάς και Καφές εκθέτουν τον Γεωργέα αλλά και τον Καλαϊτζιδη - Δείτε τα ντοκουμέντα - Καλτσάς: "Ο Γεωργέας μου έλεγε πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός" !-Η σκευωρία δεν περνά

***Γιατί ο Γεωργέας το θυμήθηκε μετά από δυο χρόνια;
***Ποιοί άλλοι κατέθεσαν στο ίδιο μήκος κύματος με τους Καφέ, Καλτσά και σε αντίθεση με τους Γεωργέα, Καλαϊτζίδη
***Ο Μαρινάκης δεν καλείται από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τον απλό λόγο ότι δεν προκύπτει εμπλοκή του
Κατέρρευσαν τα πάντα... Οι καταθέσεις του Παντελή Καφέ και του Νίκου Καλτσά, ο οποίος από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, «αδειάζουν» τις αντίστοιχες του Γεωργέα της ΑΕΚ, και του Καλαϊτζίδη, νυν τεχνικού του Αρη και τότε της Βέροιας. Για την ακρίβεια είναι εκ διαμέτρου αντίθετες!
Οι Καφές και Καλτσάς υποστηρίζουν ότι κανείς δεν τους είπε ότι πρέπει να είναι 3-0 ο αγώνας της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έγινε τον Ιανουάριο του 2012. Μάλιστα ο Καλτσάς κατέθεσε πως ο Γεωργέας, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 49' του έλεγε στον πάγκο πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός! Αυτό κι αν είναι ηχηρό... χαστούκι.
Σύμφωνα με όσα είχε πει ο Νίκος Γεωργέας, πλην του ιδίου, και ο Παντελής Καφές ζήτησε να γίνει αλλαγή επειδή είχε ζητηθεί από τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας να χάσουν με 3-0. Όμως, υπογραμμίζουμε ότι ο Καφές κατέθεσε ότι στην διάρκεια της ανάπαυλας βρισκόταν στον χώρο του μασάζ και δεν άκουσε από κανέναν να ζητάει από τους συμπαίκτες του να χάσουν το παιχνίδι με 3-0 ούτε κανείς του ανέφερε κάτι σχετικό. 
Σε κόντρα με τους ισχυρισμούς του Γεωργέα και του Καλαϊτζίδη, οι οποίοι είναι στο... ίδιο μήκος κύματος, έρχονται και οι καταθέσεις των ποδοσφαιριστών της Βέροιας Κοτταρίδη, Αμαραντίδη, Παυλίδη, Τζημογιάννη, όπως επίσης και του φροντιστή Θανάση Βούλγαρη αλλά του γυμναστή Αναστάσιου Τυφλίδη. Όλοι έχουν κάνει ένορκες καταθέσεις τους ενώ ήταν και αυτόπτες μάρτυρες στα αποδυτήρια!
Αυτά για να βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματά του…
Σκευωρία σε όλο της το μεγαλείο...