ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πάλι εκτέθηκε ο Κοντονής – Η επιστολή που διέρρευσε δεν έχει καμία σχέση με την απάντηση της ΦΙΦΑ!!! – Ιδού η επιστολή του υφυπουργού στην οποία απαντά η ΟΥΕΦΑ




Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. Φαίνεται πως ο Ζακυνθινός πολιτικός δεν έχει καταλάβει τι γίνεται. Αποτέλεσμα; Πάλι τα έκανε θάλασσα. Αλλο το επικοινωνιακό θέμα και άλλο η ουσία. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι ο ίδιος και οι συνεργάτες του να μην γνωρίζουν καλά από διεθνείς σχέσεις.
Η επιστολή της ΟΥΕΦΑ που διέρρευσε δεν έχει καμία σχέση με αυτή που θα στείλει η ΦΙΦΑ τις επόμενες ώρες, η οποία θα περιέχει τις παρατηρήσεις της επί του νόμου που ψηφίστηκε. Η επιστολή που διέρρευσε είναι απάντηση της ΟΥΕΦΑ σε δική του ενημερωτική, με την οποία ανέφερε ότι ψηφίστηκε ο νόμος και ευχαριστούσε την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία για την βοήθειά της. Μάλιστα ο Κοντονής την είχε στείλει στον Πλατινί ενώ ο Ινφαντίνο, ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, είναι αυτός που του απαντά!!!
Παράλληλα στην επιστολή (την οποία και αποκαλύπτουμε πιο πάνω) που έστειλε στις 12 Μαϊου ο Κοντονής ζητούσε συνεργασία και σε μελλοντικό νομοσχέδιο, ζητώντας να οριστεί ο Ελληνοιταλός δικηγόρος κ. Ρηγόπουλος. Όμως, ο Ινφαντίνο τον αδειάζει, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει ότι η ίδια η ΟΥΕΦΑ θα επιλέξει ποιον θα ορίσει ενώ του υπενθυμίζει ότι στις όποιες επαφές, πρέπει να παρίσταται και η ΕΠΟ.