Αρβανιτίδης: «Ο Καλαϊτζίδης στην Θεσσαλονίκη λέει ότι είναι δυνατός, ότι είναι μαζί με τον Μελισσανίδη και είναι φίλοι»

*** «Όλα είναι πλεκτάνη, όλα είναι σκηνοθετημένα και μάλιστα από κακό σεναριογράφο. Ο  Γεωργέας αποδέχεται ότι ο Μελισσανίδης είναι πρόεδρος της ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης στην κατάθεσή του είπε ότι πήγα και τους είπα να χάσουν. Ο Καλαϊτζίδης κατέθεσε μετά και είπε άλλα πράγματα. Απορώ γιατί δεν ήρθε εδώ»
***  «Ο Καλαϊτζίδης μετά από 2.5 χρόνια πήγε να πει αυτά τα ψέματα, αυτές τις αλητείες. Ο Γεωργέας τώρα είναι κατευθυνόμενος και το ξέρει όλος ο κόσμος. Γιατί δεν τα είπε τότε, για να πέσει η Βέροια και να μείνει η ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα
*** «Ας έρθει ο Μελισσανίδης να μας πει τι του είπε ο Καλαϊτζίδης. Πέρσι στο Καρπενήσι, ο Μελισσανίδης κάθισε στην προετοιμασία της ΑΕΚ 10 μέρες. Είμαι 14 χρόνια στο ποδόσφαιρο, ας μου πουν ότι έστησα ένα παιχνίδι. Συνεννοήθηκαν είπανε 10 πράγματα, αλλά δεν τους βγαίνουν. Ο Καλαϊτζίδης είναι ένας τρελός, ένας περίεργος. Γύριζε το μάτι του, πρασίνιζε, κιτρίνιζε»
***«Τον Μαρινάκη επιδιώκει να χτυπήσει ο Μελισσανίδης. Μεταξύ τους έχουν το θέμα»
Επίθεση εναντίον όσων θεωρεί ότι έστησαν την «πλεκτάνη», όπως τη χαρακτήρισε, για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 έκανε ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας Γιώργος Αρβανιτίδης. Στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν χείμαρρος εναντίον των Μελισσανίδη, Καλαϊτζίδη, Γεωργέα, τονίζοντας ότι ο νυν προπονητής του Αρη διαδίδει στη Θεσσαλονίκη ότι είναι φίλος με τον παράγοντα της ΑΕΚ.
Αρχικά ο Αρβανιτίδης αναφέρθηκε όχι μόνο σε πλεκτάνη αλλά και σε κακό σεναριογράφο: «Όλα είναι πλεκτάνη, όλα είναι σκηνοθετημένα και μάλιστα από κακό σεναριογράφο, ο Γεωργέας αποδέχεται ότι ο Μελισσανίδης είναι πρόεδρος. Ο Μελισσανίδης στην κατάθεσή του είπε ότι πήγα και τους είπα να χάσουν. Ο Καλαϊτζίδης κατέθεσε μετά και είπε άλλα πράγματα. Απορώ γιατί ο Καλαϊτζίδης δεν ήρθε εδώ. Δεν μπορεί να μας δει στα μάτια, να μας αντικρύσει. Ο Καλαϊτζίδης στην Θεσσαλονίκη διαδίδει ότι είναι φίλος με τον Μελισσανίδη».
Στην συνέχεια διέψευσε ότι ο Λαναρής ζήτησε από τους παίκτες να χάσουν: « Δεν υπάρχει περίπτωση να μπήκε ο Λαναρής μέσα στα αποδυτήρια και να είπε να κάτσουμε να χάσουμε. Όλοι μαζί πάμε να κλέψουμε; Δύο- τρεις πάμε».
Μετά επικεντρώθηκε στις σχέσεις Καλαϊτζίδη-Μελισσανίδη: «Τον Καλαϊτζίδη στο παρελθόν, τον έδιωχνα, τον ξανάπαιρνα, τον έδιωχνα ξανά. Αν είχαν κάτι να πουν για μένα, θα τα έλεγαν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Ο Καλαϊτζίδης στην Θεσσαλονίκη λέει ότι είναι δυνατός και είναι μαζί με τον Μελισσανίδη. Ότι είναι φίλοι».
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επιλογές του τότε προπονητή της Βέροιας (και νυν του Αρη) στη διάρκεια του αγώνα που έγινε τον Ιανουάριο του 2013: «Εγώ δεν μπορώ να στήσω παιχνίδι, είμαι πρόεδρος κάθομαι πάνω. Ο Καλαϊτζίδης να έρθει να μας πει γιατί άφησε εκτός αγώνα έξι βασικούς. Γιατί έβαλε τον Σκαθαρούδη αλλαγή και δεν έβαλε τον Καλτσά που ήταν παίκτης Εθνικής Ομάδας;»
Ο Αρβανιτίδης αναφέρθηκε και στην αιτία της κόντρας του με τον Καλαϊτζίδη: «Ηθελα και θέλω να πάρω τον Άρη. Γι' αυτό τα κάνει ο Καλαϊτζίδης αυτά. Εγώ έδωσα την Βέροια για πάρω τον Άρη. Είναι σκηνοθεσία, θέατρο. Τον Μαρινάκη επιδιώκει να χτυπήσει ο Μελισσανίδης. Μεταξύ τους έχουν το θέμα. Βρέθηκε η Βέροια στην μέση και ήρθε ο Καλαϊτζίδης μετά από 2.5 χρόνια να πει αυτά τα ψέματα, αυτές τις αλητείες».
Στο στόχαστρο του Αρβανιτίδη βρέθηκε και ο νυν παίκτης της ΑΕΚ εναντίον του οποίου χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις: «Ο Γεωργέας τώρα είναι κατευθυνόμενος και τα ξέρει όλος ο κόσμος. Γιατί δεν τα είπε τότε. Αν το έκανε θα έπεφτε η Βέροια και η ΑΕΚ θα έμενε στην Σούπερ Λίγκα».
Παράλληλα απάντησε στους ισχυρισμούς του Γεωργέα: «Ποιο παιχνίδι στήσαμε με τον Μαρινάκη; Εμείς παίζουμε μπάλα; Εμείς κλωτσάμε;»
Ακόμη ο Αρβανιτίδης κατήγγειλε: «Ας έρθει ο Μελισσανίδης να μας πει τι του είπε ο Καλαϊτζίδης. Πέρσι στο Καρπενήσι, ο Μελισσανίδης κάθισε στην προετοιμασία της ΑΕΚ 10 μέρες. Είμαι 14 χρόνια στο ποδόσφαιρο, ας μου πουν ότι έστησα ένα παιχνίδι. Συνεννοήθηκαν είπανε 10 πράγματα, αλλά δεν τους βγαίνουν. Ο Καλαϊτζίδης είναι ένας τρελός, ένας περίεργος. Γύριζε το μάτι του, πρασίνιζε, κιτρίνιζε».
Για τον Καλαϊτζίδη, ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας είπε επίσης: «Πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης να μαχαιρώσει με έναν χαρτοκόπτη έναν δημοσιογράφο. Τον αγώνα τον είδα από την σουίτα. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, εμείς ήμασταν τρίτοι από το τέλος».
Ο Αρβανιτίδης κατέληξε: «Δεν ξέρω για στοίχημα τίποτα, ούτε έχω παίξει.  Στο "Κοριόπολις" μόνο εγώ δεν ήμουν μέσα. Με πνίγει το δίκιο γιατί κάποιοι έρχονται εδώ και το παίζουν τιμητές της δικαιοσύνης».