Ιωάννου: «Νιώθω προσβολή να ακούω τον ανακριτή να με κατηγορεί για δωροδοκία. Αν υπήρχε έστω και κάτι δεν θα συμμετείχα»

Καταπέλτης κατά των Μελισσανίδη, Γεωργέα, Καλαϊτζίδη, Καλογέρη και ο Ηλίας Ιωάννου. Ο επιθετικός της Βέροιας ανέφερε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ότι «νιώθει προσβολή», επειδή ο ανακριτής κ. Ανδρεάδης τον κατηγορεί για δωροδοκία. Παράλληλα τόνισε πως οι Λαναρής (σ.σ. γενικός αρχηγός), Καλαϊτζίδης (σ.σ. προπονητής της Βέροιας) μπήκαν μαζί στα αποδυτήρια και τους έκαναν μόνο ανάλυση του αγώνα.
«Θα σας πω αυτά που θυμάμαι, ούτε εικασίες κάνω ούτε τίποτα. Ό,τι είπα και στον κύριο Ανδρεάδη. Μπήκαμε όλοι μαζί στα αποδυτήρια, παίκτες, ο κύριος Λαναρής και ο προπονητής. Μας έκανε μία πολύ μικρή ανάλυση παιχνιδιού, μας έδωσε κάποιες οδηγίες», ανέφερε αρχικά ο Ιωάννου, ο οποίος πρόσθεσε:  «Όσο είχα οπτική επαφή δεν είδα κανέναν άλλο να μπαίνει και να βγαίνει από τα αποδυτήρια. Ο κύριος Λαναρής είπε μόνο "πάμε γερά παιδιά, να μπούμε καλά στο β' ημίχρονο". Ξαναλέω, όσο είχα οπτική επαφή γιατί μένω μόνος μου για 1-2 λεπτά και συγκεντρώνομαι».
Ακόμη τόνισε: «Με τέτοιου είδους πράγματα δεν έχω συμμετοχή. Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Δεν άκουσα απολύτως τίποτα. Δεν ξέρω γιατί έγιναν αλλαγή Καφές και Γεωργέας. Ο Καφές άκουσα ότι έγινε αλλαγή γιατί είχε πρόβλημα. Δεν είδα τον κύριο Αρβανιτίδη πουθενά.  Νιώθω προσβολή να ακούω τον ανακριτή να με κατηγορεί για δωροδοκία. Αν υπήρχε έστω και κάτι δεν θα συμμετείχα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αναπληρωματικός στο ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 Δημήτρης Μάνος: « Ο Καφές νομίζω είχε τράβηγμα, δεν θυμάμαι. Ο Καλαϊτζίδης δεν μου φερόταν καλά, με μείωνε σαν παίκτη, έκανε παρατηρήσεις. Ο Ολυμπιακός μας πίεζε πολύ από την αρχή. Δεν άκουσα να αναφέρει τίποτα ο προπονητής, άλλωστε δεν μου μιλούσε ποτέ. Το πέναλτι πιστεύω ότι δεν ήταν».