Γκιρτζίκης: «Τα ίδια θα έλεγαν όποιους και αν βάζαμε στην ΚΕΔ. Ακόμη και αν φέρναμε ξένους»

***«Το ελληνικό ποδόσφαιρο βγήκε πιο δυνατό μέσα από τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης. Μας θέλει ενωμένους για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα. Προχωράμε μπροστά», σχολίασε για τη συντριπτική στήριξη στη διοίκησή του
Θέση για την επίθεση που δέχθηκε τόσο η ΕΠΟ, όσο και ο ίδιος προσωπικά, από ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, με αφορμή την επιλογή των προσώπων της νέας ΚΕΔ, περισσότερο για τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιάννη Τσαχειλίδη, πήρε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της ομοσπονδίας που έγινε στα γραφεία της ΕΟΕ. «Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε ότι κάναμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Θα αντιδρούσαν όποια και αν ήταν η σύνθεση της ΚΕΔ. Ακόμη και αν φέρναμε παράγοντες από το εξωτερικό. Δυστυχώς, για αυτούς η ΕΠΟ είναι αυτή που αποφασίζει και ορίζει τα πρόσωπα της ΚΕΔ».
Και δεν έχει κι άδικο, αφού πέρσι «αγάπησαν» τον Ντάλας όταν ζήτησε να μην κάνει ορισμούς!!!
«Προχωράμε μπροστά»
Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης δέχθηκε τα συγχαρητήρια του εκπροσώπου της UEFA Frantisek Laurinec για την άψογη τέλεση των εργασιών και την υποδειγματική ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ο κ. Γκιρτζίκης προέβη στην εξής δήλωση:
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο βγήκε πιο δυνατό μέσα από τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης και απέδειξε στην πράξη ότι έχει την ικανότητα αυτοδιαχείρισης των θεμάτων και των προβλημάτων, απέναντι στα οποία κανείς δεν κλείνει τα μάτια του. Προχωράμε μπροστά. Οι Ενώσεις, η συμπαράσταση των οποίων θα έλεγα ότι ήταν καθολική, μας έδωσαν τη δύναμη για να μπορούμε να προχωράμε καλύτερα. Είναι χρήσιμα όλα όσα ακούστηκαν. Εμείς θα τα λάβουμε όλα σοβαρά υπόψη μας. Τους ακούσαμε όλους με προσοχή. Η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση νομίζω ήταν από τις καλύτερες από πλευράς συμπεριφοράς και προέκυψε μια ομοψυχία στην κατεύθυνση ότι το ποδόσφαιρο μάς θέλει ενωμένους για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα».