Τα... παραμύθια με την ΟΥΕΦΑ - Ας τους μαζέψει ο Τεό

*** Η ΟΥΕΦΑ γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται στην Ελλάδα και δεν έχει ανάγκη να μιλήσει με τον Ανδρεάδη, όσο και αν θέλουν τόσο ο πρώην, όσο και ένας νυν (κι αυτός χαμηλόβαθμος υπάλληλός της που επίσης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα αλλά... τρώει τη μια πόρτα μετά την άλλη)
***Το πολύ πολύ να φέρουν κανέναν φίλο τους χαμηλόβαθμο κλητήρα...




Ολη αυτή η ιστορία με τον Κοντονή, που δεν τον δέχτηκε κανένα υψηλόβαθμο στέλεχος, όταν πήγε δεύτερη φορά απρόσκλητος στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ, σε κάποιους δεν έχει διδάξει τίποτα. Κάποιοι, με αφορμή την ταραχώδη ιστορία με το νόμο του, ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία δεν κάνει τίποτα χωρίς την ΕΠΟ και δεν πάει πουθενά χωρίς την ομοσπονδία. Για αυτό και όταν ήταν στην Ελβετία, χαμηλόβαθμο στελέχος ξεκίνησε και έτσι έμεινε. 
Κοινώς η ΟΥΕΦΑ γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται στην Ελλάδα και δεν έχει ανάγκη να μιλήσει με τον Ανδρεάδη, όσο και αν θέλουν τόσο το πρώην, όσο και ο νυν χαμηλόβαθμος υπάλληλός της (κι αυτός χαμηλόβαθμος υπάλληλός της που επίσης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα αλλά... τρώει τη μια πόρτα μετά την άλλη). Ας τους μαζέψει ο Τεό...
Στην ΕΠΟ δεν γνωρίζουν τίποτα περί άφιξης στελέχους της ΟΥΕΦΑ για να δει τον Ανδρεάδη. Απλά θα έρθει Αυστριακός παράγοντας της, όπως συνηθίζεται, για να παρακολουθήσει τις εργασίες της Τακτικής ΓΣ στις 26 Ιουνίου.
Αυτά...